- Excel Vers. ve Dili
- 2007 türkçe
iyi akşamlar arkadaşlar
çalıştığım iş yeri için uzun süredir internette dergi aboneliği takip porgramı arıyorum ama açıkcası işe yarar birşey bulamadım. hali hazırda excelle çalışıyoruz tabi yeterli bilgimiz olmadığı için çok basit kalıyor.
benim istediğimse ;
1.sütun isim soy isim
2.sütun adres
3.sütün ev tel
4.sütun iş tel
5.sütun cep tel
6.sütun ilçe
7.sütun il
8.sütun gönderim şekli
8.sütun abone olduğu dergi adedi
9.sütun aboneliğinin başladığı ay
10.sütun aboneliğinin biteceği ay
11.sütun kaç ay aboneliğinin kaldığı
12.sütun bakiye durumu
13.sütun ödeme tarihi
14.sütun ödeme şekli
beni zorlayan kısım
aboneliği bitenler için uyarı vermesini istiyorum.
örneğin aboneliği 1/8/2009 itibariyle biten kişi için abonelik iptal yazsın otomatik olarak. ayrıca çok fazla sutun sayısı var bunları bilgileri ayırdetmede zorlanılmayacak şekilde azaltmak mümkünmüdür? çalıştığımız şablonu ekliyorum yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
çalıştığım iş yeri için uzun süredir internette dergi aboneliği takip porgramı arıyorum ama açıkcası işe yarar birşey bulamadım. hali hazırda excelle çalışıyoruz tabi yeterli bilgimiz olmadığı için çok basit kalıyor.
benim istediğimse ;
1.sütun isim soy isim
2.sütun adres
3.sütün ev tel
4.sütun iş tel
5.sütun cep tel
6.sütun ilçe
7.sütun il
8.sütun gönderim şekli
8.sütun abone olduğu dergi adedi
9.sütun aboneliğinin başladığı ay
10.sütun aboneliğinin biteceği ay
11.sütun kaç ay aboneliğinin kaldığı
12.sütun bakiye durumu
13.sütun ödeme tarihi
14.sütun ödeme şekli
beni zorlayan kısım
aboneliği bitenler için uyarı vermesini istiyorum.
örneğin aboneliği 1/8/2009 itibariyle biten kişi için abonelik iptal yazsın otomatik olarak. ayrıca çok fazla sutun sayısı var bunları bilgileri ayırdetmede zorlanılmayacak şekilde azaltmak mümkünmüdür? çalıştığımız şablonu ekliyorum yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
20 KB Görüntüleme: 170