Dernek Programi

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Merhaba Arkadaşlar
Site içi arama yaptığımda birkaç örneğine rastladım ama sitemize özel başlı başına derneklerle ilgili bir çalışma olmadığını gördüm.
Bu siteden edindiğim bazı dosyalar üzerinde bir kısım acemice değişiklikler yaparak ekli dosyayı oluşturdum.
bu dosyada tabiiki çook eksiklikler var. örneğin aidatların nasıl takip edileceğini, raporlarda istenilen özelliklere göre nasıl veri alınacağını (mesela kan grubuna göre) çözemedim.
Belki herkesi aynı sayfaya değil de şablon üzerine kayıt edip ayrı ayrı sayfalarda takip etmeli bilemiyorum.
veri sayfasında otomatik süz ile bir kısım şeyler yapılabiliyor. Ama tek sayfada birden çok aidat ödemesi nasıl yapılır ve takip edilir bilmiyorum.Örnek dosyada bir kısım gereksiz kodlar olabilir. Hangi kodun istediğim işi yaptığını bilmediğim için kopyala yapıştırla aldım. Fazlalıklar bilenler tarafından çıkarılabilir.
Bu konuyu açmaktaki maksadım sizlerin de yardımıyla bir program yaparak derneklerin kullanımına ücretsiz sunmaktır.
Bu konuyla ilgilenen arkadaşların yardımını bekliyorum.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın huseyinvurkan,

İlk önce formdan excel'e bilgi aktarma işi yapılmalı. Bir KAYDET butonu göremedim. Bilgileri direkt excel'e değil, forma girmeliyiz. Kullanıcı Excel'i karıştırıp bilgilerin yerini yanlışlıkla değiştirmemeli, silmemeli veya taşımamalı gibi.

Müsait zamanlarda parça parça yardımcı olmaya çalışırız inş.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Sayın Sertkaya
Zaten bilgiler userform üzerinden giriliyor
direk excele giriş engellenebilir sanırım Sayfa açılınca userform otomatik geliyor. Kayıt , bulma, değiştirme bu form üzerinden yapılıyor.
Galiba siz makroları mı etkinleştirmediniz?

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın hüseyinvurkan,

Haklısınız, dün sabahın o saatinde "Yeni Kayıt" butonunu görmemişim :)

Bizim yapabileceğimiz birşey olursa elimizden geleni yapmaya çalışırız.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Kimse yok mu?

Sayın form arkadaşlarım. Kaç gün oldu hala bu konuyla ilgilenen kimse olmadı.
Anladığım kadarıyla böyle bir proğrama benden başka kimsenin ihtiyacı yok. Binbir sıkıntılarla kurulan ve varlığını devam ettirmeye çalışan köy derneklerimizi paralı proğramları kullanmaya mecbur bırakacağız. 2001 yılında kurulan derneğimizin hala bir programı yok. Tüm internet ortamında bedava bir program da yok. 50.000 üyeye ulaşan formumuzda bu programı geliştirecek veya kendisi bir program yaparak hizmete sunacak kimsenin bulunmaması da garip. İlgilenen arkadaşlardan biraz çaba bekliyorum. Saygılarımla.

Bana da lazım böyle bir uygulama. Konuyu güncelleme adına yazıyorum ki belki biri görür. Aylardır arıyorum zira.

Excel Vers. ve Dili
excel
Sayın form arkadaşlarım. Kaç gün oldu hala bu konuyla ilgilenen kimse olmadı.
Anladığım kadarıyla böyle bir proğrama benden başka kimsenin ihtiyacı yok. Binbir sıkıntılarla kurulan ve varlığını devam ettirmeye çalışan köy derneklerimizi paralı proğramları kullanmaya mecbur bırakacağız. 2001 yılında kurulan derneğimizin hala bir programı yok. Tüm internet ortamında bedava bir program da yok. 50.000 üyeye ulaşan formumuzda bu programı geliştirecek veya kendisi bir program yaparak hizmete sunacak kimsenin bulunmaması da garip. İlgilenen arkadaşlardan biraz çaba bekliyorum. Saygılarımla.

Sana katılıyorum bana da böyle bir proğram lazım ama hiç bir yerde ücretsi yok 100 ytl den baslıyo ve çıkıyo eğer bu proğramı yapan olursa lütfen benimde bilgim olsun umitteksan@msn.com.. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Bilgi Paylaştıkca Artar
Dernek

Sayın HüseyinVurkan gönderdiğiniz ileti beni çok etkiledi evet size katılıyorum köy dernekleri zaten kısıtlı imkanlarda ayakda durmaya çalışıyor zira üyede para yok ki ne yapsınlar formda böyle bir çok program var sayfa güncellemesinden dolayı eski mesajlar silinmiş o yüzden ben bir tarihte bir arkadaşımızın paylaşımını indirmiştim ismini bilmiyorum ve o arkadaşdan af dileyerek sizinle paylaşmak istiyorum emeği geçen arkadaşa saygılar sunuyorum tamamiyle arkadaşın hazırladığı bir dernek çalışması kendimce düzenleme yapmıştım umarım sizin de işinize yarar iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Böyle bir programa dernegimizdede acilen ihtiyaç var.
Ben bu ekteki rar dosyasını açamadım ve indiremedim. Bir sorunmu var acaba?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Dosyayı indirdim çok teşekür ederim..
Bende dernegimiz ihtiyacını gidermek için bu türk bir çalışma içindeyim.. Dosyayı inceleyip gelişmeler halinde buradan iletmeye çalışacagım.. saygılar..

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
raporlar bölümünü ve form 5 aktif haline getirebilirmiyiz

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
arkadaşlar arkadaşımızın paylaştığı çalışmada kendime göre düzenleme yapmaya çalıştım sorunları sayfa içinde yazdım bakarsanız sevinirim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2007-2003
arkadaşlar dermek üye bilgileri ve üyelerden alınan aidatların tutulduğu bir program arıyorum üçretsiz
yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım lütfen

istanbulcahan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-11-2025
Sayın HüseyinVurkan gönderdiğiniz ileti beni çok etkiledi evet size katılıyorum köy dernekleri zaten kısıtlı imkanlarda ayakda durmaya çalışıyor zira üyede para yok ki ne yapsınlar formda böyle bir çok program var sayfa güncellemesinden dolayı eski mesajlar silinmiş o yüzden ben bir tarihte bir arkadaşımızın paylaşımını indirmiştim ismini bilmiyorum ve o arkadaşdan af dileyerek sizinle paylaşmak istiyorum emeği geçen arkadaşa saygılar sunuyorum tamamiyle arkadaşın hazırladığı bir dernek çalışması kendimce düzenleme yapmıştım umarım sizin de işinize yarar iyi günler dilerim.
Sayın maviturna; dernek programları ateş pahası, çok istiyorlar. dernekler olarak bizler zor durumdayız. Aidatlarını ödemiyorlar.
Bu paylaştığın dernek programı hayra geçer ufak tefek düzeltilecek yerleri var, onlar üstadlarım el atar daha güzel bir şeyler yapar, diye umut ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
exel2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-09-2023
EMEĞİ GECENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER