• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dernek üye takip

Excel Vers. ve Dili
iş: 2010 İngilizce

ev:2010 Türkçe
Merhaba, ben forumda yeniyim bir konuda yardımınıza ihtiyaım var. Ekte bir dosya var dernek üye takip amaçlı.. SİZDEN TEK İSTEĞİM BU UYGULAMADAKİ TÜM SORGULAMA VE TABLOLARIN YAZICIDAN ÇIKYISININ ALINMASINI yada excel e aktarılmasını SAĞLAYACAK EKLEMELERİN YAPILMASI.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
uygulamanız kullanıcı adı ve şifre soruyor nedır acaba

doğrudur. Şifre "madendere" yardımlarınızı bekliyorum.

şifreyi öğrenmek için şifre kırıcı kullanmadım. Shift tuşuna basılı iken programın üstüne 2 tık ile programı açıp tablolar kısmına bakıp orada bulunan şifre tablosuna tıklayıp açınca şifreyi tabloda gösteriyor.

tahmin etmiştim zaten ben de öyle bulduğunuzu zaten bir kısıtlama yapmadım bu konuda. Dosyayı geliştirmek için özellikle rapor ve sorgulamaların print edilmesi konusunda desteklerinizi bekliyorum.

Merhaba..

Rapor sihirbazını kullanrak sorgularınıza ait raporlar oluşturabilirsiniz.. Excele aktarmak içinse bir düğmeye bağlayacağınız bu yapıda bir kodu kullanabilirsiniz..

Kod:
Dim KlsrYl As String
KlsrYl = CurrentProject.Path & "\dosyaadi.xls"

'Dosyaları 2007 sürümde kaydetmek için "....acExport, 8,..." kısmında buluna 8'i 9 yapınız..
DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, 8, "Tablo-SorguAdı", KlsrYl, True, "SayfaAdı"

MsgBox "Aktarım tamamlandı.."

kodu ekleyemedim yada hata ceriyor. Zaten rapor oluşturmuştum.

şu dosyanın tüm sorgu ve tablolarıına yazdırma butonu ve excele aktarma kodu ekleyebilecek yok mu acep:)

şu dosyanın tüm sorgu ve tablolarına yazdır butonu ve axcele aktar butonu ekleyecek bir kimse yokmudur acep:)

raporlara ve sorgulara yazdır butonu ve excel e aktarma butonu eklemenizi rica ediyorum.

teşekkürler. ama benim isteğim ara yüzün geliştirmek, raporlamanın daha kullanışlı olması ve raporlara ve formlara bir yazdır butonu+ aidat takip formunun sağlıklı hale getirebilmek...

merhaba, ekteki dosyayla ilgili aidat takibi, filtreleme ve sorgulama konularında destek rica ediyorum...

dosya uzantısı mdb olarakgözüküyor nasıl açacağız bunu

kullanıcı adı ve şifre nedir acaba . yardım edebilrimisiniz acaba

bu programdaki dernek ismini değiştirebilirmiyiz

Geri