Ders listesi sürekli görünsün

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Türkçe
Herkese iyi geceler; ekte gönderdiğim dosyada sayfaya ne kadar dal-branş eklersem ekleyeyim ders isimlerinin sürekli sol tarafta görünmesini istiyorum. Sağ tarafa sürekli ekleme yaptıkça yine aynı şekilde kaydırma çubuğu ile sol başa gitmek istemiyorum. İlginize şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Herkese iyi geceler; ekte gönderdiğim dosyada sayfaya ne kadar dal-branş eklersem ekleyeyim ders isimlerinin sürekli sol tarafta görünmesini istiyorum. Sağ tarafa sürekli ekleme yaptıkça yine aynı şekilde kaydırma çubuğu ile sol başa gitmek istemiyorum. İlginize şimdiden teşekkürler...
merhaba
eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Evet istediğim tam olarak buydu. Benze r bir şey daha yaparsam yine size mi başvuracağım :) Bu işlem acaba nasıl yapılıyor? İlginize ve yardımınıza çok teşekkür ederim. Selamlar...
merhaba
2003 olarak : örneğin a sutunu sabitlemek istiyorsanız b sutuna tıklayıp üstteki sekmelerden pencere bölmeleri dondur seçeneğine tıklayarak yapabilirsin.
2007 olarak ise : üstteki sekmeler'den görünüm bölmeleri dondur ilk sutunu dondur seçeneğini seçerek yapabilirsin.
kolay gelsin :mutlu:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003
Türkçe
Yardımlarınız için çok teşekkürler İhsan Bey.