Ders programı hazırlama

Excel Vers. ve Dili
office 2007
office 2003
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak excelde ders programı yapmam gerekiyor ama belli birgün belli bir saate bir öğretim görevlesine ders verildiğinde aynı saate girilen o öğretim görevlisi için ders saati için veya aynı öğretim görevlisi başka derse yazıldığında uyarı vermesi gerekiyor bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın teksas,

Aynı konuyla ilgili birden fazla konu başlığı açmamınızı ve soru başlıklarınızı forum kurallarına göre düzenlemenizi rica ederim.

Sorunuzla ilgili örnek bir şablon hazırlayarak eskilerin ne olduğunu açıklarsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız..

.

Excel Vers. ve Dili
mıcrosoft excell 2003 turkce
yardımcı olursanız cok sevınırım...

arkadaslar bebı odev hazırlamam gerekıyoo ama yapamadım daha sonra buradada aynı konu uzerınde konusuldugunu gorunce bana yardım edersınız dıye umuyorum.ders programı hazırlamam gerekıyoo excell den ama yapamıyorum eger yardımcı olursanız sevınırım.konu hangı hocanın hangı saatte hangı bolumde hangı subeye derse gırecegı eger yardımcı olursanız sevırınırım msn adresım ozgrakbs@hotmail.com

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.

Sorunuzla ilgili örnek bir şablon hazırlayarak hangi işlemlerin yapılması gerektiğini açıklayarak dosyayı foruma eklerseniz daha hızlı ve net cevaplar alabilirsiniz..

Sorunun devamında, ataç eklemek( Dosya eklemek).

.