detaylı personel ızın fısı

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocalarım merhaba ekte gondermıs oldugum dosya ıle ılgılı neler yapılabılır. bınlerce personelın calıstıgı bır kurumda sadece sıcıl no ve ayrılmak ıstedıgı gun sayısı yazıldıgında ızın tarıhlerını hesaplatırmak mumkunmu ?

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocalarım merhaba ekte gondermıs oldugum dosya ıle ılgılı neler yapılabılır. bınlerce personelın calıstıgı bır kurumda sadece sıcıl no ve ayrılmak ıstedıgı gun sayısı yazıldıgında ızın tarıhlerını hesaplatırmak mumkunmu ?

34 kisi okumus ama fikir veren yada boyle bir sey olur veya olmaz diyen yok... yoksa imkani bilmek guzel olurdu....

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
vardıya safıne aıt sıcıl grıldıgınde tum bılgıler akmakta, teklıf eden de sef olmakta. Sef harıcınde gırılen sıcılde personele aıt bılgılerın akması olur kısmına sef bılgılerı akması mumkunmu??
Merhaba,

Sayın rekkuzum sorunuz açık değil , yukarıdaki soru cümlesi örnekteki dosyanızdan alıntıdır. Bu cümleden ne yapmak istediğinizi anlayamadım maalesef..

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
Merhaba,

Sayın rekkuzum sorunuz açık değil , yukarıdaki soru cümlesi örnekteki dosyanızdan alıntıdır. Bu cümleden ne yapmak istediğinizi anlayamadım maalesef..
sayin espiyonajl soyle anlatmaya calisim, izin fisi duzenlenirken sicil hucresine sicil girildiginde personele ait bilgiler otomatik olarak gelmekte (sayenizde) :) simdi sef haric herhangi bir sicil girilir teklif eden hanesine yine personelin bilgileri olur kismina da sef bilgileri akar. sef e ait sicil girildiginde teklif eden yine sef olur hanesi bos kalmali umarim anlatabilmisimdir...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocam ellerıne saglı, fakat bıraz daha anlatmaya calısım mantık su ızne ayrılan ıle teklıf eden aynı kısı, ızıne cıkan personele oluru veren sef. sef ızıne cıktıgında teklıfeden de sef ama olur kısmını bır ust amırı dolduru.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Bir üst amir tablonuzda nerde ben göremedim maalesef. Böyle bir bilgi tablonuzda var mı?

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
ustadım haklısın 1 mesajdakı eklı dosyaya ekledım en altta hasan özdemir olarak

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
ustadım daha ne olsun super olmus. bırde su tarıh meselesıne halldedebılırsek
pazar gunlerı tatılden sayılmayacak, 5 iş gunu dedıgımde tarıh aralıgını kendı hesaplayabılırmı ??

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

9. mesajdaki dosyayı yeniledim, incelermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
üstadım ellerıne kollarına saglık cok tesekkur ederım allah senden razı olsun. sende olmasan konularımıza bakan yok cok zor olduguna ınanmıyorum ama bılmeyınce zor gelıyor bazen gorusmek uzere ....

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
yukarıdakı yazdıklarımda bıraz haksız oldugumu farkettım... hıc kımse ılgılenmıyor derken bıraz maksadını asan bır cumle ve dıger konularım ıl ılgılenen arkadaslara haksızlık etmıs oldum. herkesten cok ozur dılerım ...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

Ayrıca son mesajınız için ben size teşekkür ederim.

İyi çalışmalar..