diğer excellerden veri çekme

Merhaba,

Yaklaşık 12 adet excel var ve buraya veriler giriliyor, hepsini tek tek açıp bilgi almaya çalışıyorum. Ben bunları bir excel de toplamak istiyorum fakat diğer 12 excele veri girildikçe benim ana excelim de de görünmesini istiyorum. bunu nasıl yapa bilirim.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Butun excel sayfalarını tek bir excel dosyasına ( sayfa degil ) toplayarak uzerine userform ve girme kaydetme bulma silme foksiyonları kurabilirsiniz. Exceli de dosya açılışında derin gizlemeye alır sadece userformu gorunurde tutabilirsiniz. Sayfaya geçişi de şifre altına alırsanız istemediğiniz gorulmez. Ancak exceli iyi bilen biri bu user engellemelerini aşabilir. Ya da sayfadan veri kopyalanmasını hatta dosyanın kendisinin kopyalanmasını engelleyebilir usb girisine kapatarak ya da mail ekine konarak başka makineye taşınmasını, kendi sabit diskinizde çalışacak şekilde ayarlayarak engelleyebilirsiniz.

Dosya taşınsa bile çalışmayacak hatta size uyarı maili de atacak ve kendini kill edecektir.

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019 English
Merhaba,

Yaklaşık 12 adet excel var ve buraya veriler giriliyor, hepsini tek tek açıp bilgi almaya çalışıyorum. Ben bunları bir excel de toplamak istiyorum fakat diğer 12 excele veri girildikçe benim ana excelim de de görünmesini istiyorum. bunu nasıl yapa bilirim.

12 Exceli paylaşıma açın, ve Aktarılmasını istediğiniz dosya da PowerQuery ile verileri tek bir sayfaya topluca çekip güncel olarak görebilirsiniz.