DİGER SAYFADAKİ BİLGİLERE ULAŞMA

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Eng.
DÝGER SAYFADAKÝ BÝLGÝLERE ULAÞMA

Merhaba arkadaşlar, ekteki dosyada TABLO,A1,A2,A3 Sayfalarından oluşan örnek bir dosya var. istedigim tablo sayfasında A1 A2 A3 sayfalarında yer alan datalara seçenek kullanarak ulaşmak. Hepsine birden degil sadece seçtigim sayfadaki bilgilere ulaşmak istiyorum. Amacım daha sonra bu bilgileri grafik haline getirip bir yerden bütün sayfaların bilgilerini grafikte görmek. Sorunu makro ile çözerseniz nasıl yaptıgınızıda anlatırsanız bende işyerindeki dosyaya uygulayabilirim. 30 ayrı sayfayı bir yerden görmeye çalışacagım. Formül ile yaparsanız çok daha iyi olur benim için. Þimdiden teşekkür ederim.

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Re: DÝGER SAYFADAKÝ BÝLGÝLERE ULAÞMA

çözümlü örnek ek te.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Eng.
DATALARA ULAÞMA

YARIMINIZ İÇİN ÇOK TEÞEKKÜR EDERİM. BEN SORUNUMU EKSİK ANLATTIM BİRAZ SANIRIM EKTEKİ DOSYAYI İNCELEYİP YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
AYNI SAYFA İÇERİSİNDE DEGERLERİ ALIYORUM İNDEX KULLANARAK KOLON KISMINI COMBO BOX ÇIKIÞ DEGERİNE BAGLADIGIMDA SORUN YOK. ANCAK BUNU YAPMAM İÇİN DİGER SAYFALARDAKİ BİLGİLERİ Ã?NCE TABLO SAYFASINA GETİRMEM SONRADA BURADAN SEÇMEM GEREKİYOR. TABLO SAYFASINA GETİRMEDEN A1 SAYFASINDAN VEYA DİGERLERİNDEN DATALARI B KOLONUNDA GRİ RENKTE OLAN ALANA GETİREBİLİRMİYİM. BUNU Ã?ZELLİKLE İSTİYORUM BAKACAGIM DATALAR AZ OLSA YUKARIDAKİ GİBİ YAPACAGIM AMA ÇOK FAZLA OLUNCA BUNU YAPAMIYORUM.
TEÞEKKÜRLER

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Re: DATALARA ULAÞMA

syn yaslan, bey inanın ki pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla bir çalışma yaptım.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Ekli örnek işinize yarar mı ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Eng.
diger sayfalardaki bilgilere ulaşmak

Yardımlarınız için çok teşekkürler sayın Mahmut Bayram,
Sayın Raider tam istedigim gibi bir çözüm üretmişiniz. Bana nekadar yardımcı oldunuz bilemezsiniz. İşlerim oldukça kolaylaştı hemen uygulamaya başladım. Tekrar teşekkürler, harikasınız.