diger sayfadan sicil bazında çocuk bilgilerini almak

Excel Vers. ve Dili
micro soft exel 2003
merhabalar.

sizlerden form olarak çok fayda gördüm emeği geçen her arkadaşa teşekkürler.sitede soru kısmında araştırdım ama uygulayamadım acemi olduğum için.Benim yapmak istediğim sayfa1 de sicil bazında düşey ara ile bilgiyi sayfa4 den alamadım.burda düşeyarada eğer formülünü kullanamadım.sicil bazında çocuk isimlerini ve adlarını alamadım.tekrar bana yardımcı olursanız mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
micro soft exel 2003
merhaba
hızlı cevap verdiginiz için çok sevindim.yalnız benim almak istedigim sayfa4 de kişinin çocukları olacak yani"kzı" ve/veya "ogl" hangisi hangilerine sahipse kişi( siz eş yada kendisini yazdırmışsınız).ilk gönderdigim dosyadaki gibi olacak bilgi.ilginize şimdiden teşekkürler

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Sorunuzu tam Anlamadım!
Hangi sayfadan , Hangi sayfaya hangi kritere göre hangi sütun verisi çekilecek?
Bu 4 "hangi" yi açıklarsanız tekrar bakarım.

Excel Vers. ve Dili
micro soft exel 2003
sayın m uygun öncelikle size iki kez teşekkürler ilgi ve alakanıza.sizden daha öncede çok yardım aldım.
ben kısaca şunu yapmak istiyorum sayfa1 den kişiyi "sayfa4" den bulup onun kız ve/veya oglu hangisi varsa onların adını soyadını ve doğum tarihlerini alıp sayfa1'e yazdıracagım.örnegin sayfa1 de 3440 sicilli kişinin sayfa4 de merve ve hakan adındaki çocuklarının dogum tarihlerini soyadlarını adını alacağım.sadece çocukların adı soyadı ve doğumtarihini "sayfa4""den alıp "sayfa1"e yazdıracağım.umarım açık ifade yapabildim.teşekkürler....not yolladığım ilk çocuk dosyasında sayfa1 de ne yapmak istedigim renkli bir biçimde gösterdim.

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Şimdi daha anlaşılır oldu.
Eki inceleyin. İstediğiniz değilse belirtin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
micro soft exel 2003
merhabalar sayın Muygun.

Başka zamandaki sorularıma cevapla gene imdadıma yetişdiniz tam istediğimde buydu ellerinize emeğinize sağlık her şey için teşekkürler kolay gelsin......