DİĞER SAYFADAN VERİ ALMA

Excel Vers. ve Dili
Office 2019
64bit
Tr
Win 10
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-07-2024
Saygılar üstadlar,

Aşağıda kendi uğraşlarımla yapmaya çalıştığım ancak sonuca ulaşamadığım çalışmam için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

-KASA DEFTERİ sayfasında B sütununa EKREM AVANS yazınca PENKASAN MAAŞ sayfasındaki C19 hücresinden başlayıp KASA DEFTERİ sayfasının E sütunundaki veriyi sağa doğru yazmasını,

--KASA DEFTERİ sayfasında B sütununa MEHMET AVANS yazınca PENKASAN MAAŞ sayfasındaki C20 hücresinden başlayıp KASA DEFTERİ sayfasının E sütunundaki veriyi sağa doğru yazmasını talep ediyorum.

--KASA DEFTERİ sayfasında B sütununa HAKAN AVANS yazınca PENKASAN MAAŞ sayfasındaki C21 hücresinden başlayıp KASA DEFTERİ sayfasının E sütunundaki veriyi sağa doğru yazmasını talep ediyorum.

Aynı şekilde alta doğru tüm personele bu formülü uygulamak istiyorum.

Ekli dosyalar

drumitgunay

Finans Uzmanı
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2013 (Türkçe)
14-03-2025
Hocam merhaba;

öncelikle basit bir satır saydır ve düşeyara ile istedigini ekledim yanlız gördüğüm kadarıyla avanslar çok karısık isimlerle yazılmış
burda dikkat etmen gereken 1. kural Kesinlikle Adsoyad kullanman ve yan satıra avans veya ne ise nedenini yazman.
2.ci Kural maaş tablosundaki isim ile kasa defterindeki isim dediğim gibi birbirlye eşleşmesi lazım aksi halde hatalı sonuçlar cıkartır.
3. Bir kişi şuan benim tabloda 12 işlem kadar bilgi alıyor eğer 20-30 kere avans alan var ise tabloyu genişletmen lazım son satır 12. sayıdan işlem görüyor numara 14 seni yanıltmasın.
Tablon ektedir.
İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2019
64bit
Tr
Win 10
12-07-2024
Hocam merhaba;

öncelikle basit bir satır saydır ve düşeyara ile istedigini ekledim yanlız gördüğüm kadarıyla avanslar çok karısık isimlerle yazılmış
burda dikkat etmen gereken 1. kural Kesinlikle Adsoyad kullanman ve yan satıra avans veya ne ise nedenini yazman.
2.ci Kural maaş tablosundaki isim ile kasa defterindeki isim dediğim gibi birbirlye eşleşmesi lazım aksi halde hatalı sonuçlar cıkartır.
3. Bir kişi şuan benim tabloda 12 işlem kadar bilgi alıyor eğer 20-30 kere avans alan var ise tabloyu genişletmen lazım son satır 12. sayıdan işlem görüyor numara 14 seni yanıltmasın.
Tablon ektedir.
İyi Çalışmalar.
İlginiz için teşekkür ederim. Tabloyu inceledim ama yoğun çalıştığım için o şekilde kullanmam biraz zor gibi gözüküyor.

Aktarma işlemini tamamladım ancak KASA DEFTERİ sayfasındaki avansları sarı ile işaretledim ve bu verileri PENKASAN MAAŞ sayfasına aktarmamasını,
bu mümkün değilse sarı verileri sarı olarak yansıtması mümkün müdür acaba?