Diğer sayfalardan ilk sayfaya veri aktarmak

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
excelde bir çok sayfada bulunan değişik yerlerdeki hücrelere metin girildiğinde bu metinleri sayfa 1 de C sütuna sıra ile nasıl kayıt yapılır yani sayfa 2 de bir hücreye metin girdiğimde bu metni sayfa 1 de C sütununda görmek istiyorum ayrıca sayfa 3 te te bir hücreye metin girdim buraya girdiğim metinide aynı sutunda bir alt hücrede görmek istiyorum üsteki hücreler dolu olduğunda bir alt satıra kaydetsin istiyorum.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
sayfa2 ve sayfa3teki hangi hücrelerdeki veriler sayfa1 c sütununa aktarılacaktır.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Koda ThisWorkbook bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
çok teşekkürler ama aradığım olayı daha ayrıntılı aşağıdaki belirttim .....

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
birde bunun içeriğini öğrenebilirmiyim nasıl bir kod yazılıyor çünkü bunu yaklaşık 500 sayfaya uyarlayacağım şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ellerine sağlık derim

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Kodu ThisWorkbook uyguladığım için farklı birşey yapmanıza gerek yok. Siz sadece sayfa ekleyin ve veri girişi yapın.

Kodları görmek isterseniz ALT+F11 tuşlarına basınız.

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
isteğim ana sayfada yapılan işlere tıkladığımda; oraya gerekli bilgileri girdiğimde santral adının olduğu sayfaya o bilgilerin otomatik girilmesini istiyorum.yani tarih; arıza yapılan işler ve görevli personel bilgilerini aktarması.

ve o santrallere gerekli bilgileri yani yapılacak işler ve yapılan tarih yazıldığında ana sayfada bulunan yapılacaklar listesine gekli bilgilerin aktarılmasını ( tarih - santral adı - yapılacak işler) bunlar tüm santraller için geçerli olacak ve bu ana sayfada bulunan kilmalar4 ve dc enerji sistemlerine eklenecek santraller dahil edilecek onlarda aynı sayfada yer alacak genel olarak hangi santrale girersek girelim yapılacak işler tüm santrallerin işlemi olacak
şimdiden yardımcı olacak olan arkadaşlara teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme: