diğer sayfaya otomatik listeleme

Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
arkadaşlar sipariş listesi hazırlamalıyım.sayfa 1 de yazdığım siparişin aynısını sayfa 2 ye listelemesini istiyorum.bu mümkün mü acaba.şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım ama, aşağıdaki kodları Sayfa1'in kod bölümüne kopyalayıp deneyiniz.

Sayfa1 de yapılan değişikliği sayfa2 ye aktarır.

Not : Lütfen dosyanızı Excel 2003 formatında ekleyiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
On Error GoTo Son
If Intersect(Target, [D:D]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target.Row = 1 Then Exit Sub
Range("A" & Target.Row & ":D" & Target.Row).Copy Sheets("Sayfa2").Range("A" & Target.Row)
Target.Offset(1, -2).Select
Son:
End Sub

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
Nejdet by teşekkürler.yapmak istediğim bu fakat ben sayfa 2 de alt satıra devam etmek istiyorum.yani bir ay boyunca şipariş verdiklerimi bir sayfada listelemek için.sizin verdiğiniz kodla sayfa 2 de aynı satır değişiyor bir gün önce verdiğim şipariş siliniyor.sayfa 2 de alt satıra devam edebilirmi,sayfa 1 de yazacaklarım.ilginize teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
stalker özür diliyorum tam ifade edemedim sanırım.sayfa 1 de günlük yazdığım şipariş formunu sayfa 2 de listelemek istiyorum.sayfa 1 de her gün başka sipariş yazıp siliyorum.ben ay boyunca sayfa 1 yazıp geldiğinde sildiğim siparişin sayfa 2 de listelenmesini istiyorum.umarım anlatabilmişimdir.ilginize teşekkürler.

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2027
Ekteki dosyayı denermisiniz.Butona basınca aktarım yapılacaktir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
sayın Aygun78 teşekkür ederim aynen böyle birşey arıyordum.ayrıca tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.