Salyangoz
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
Office 2007 English
Office 2010 English
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 07-07-2029
Selamlar Arkadaşlar,
Bir süredir ihtiyacım oldu, denemeler yaptım, çok bilgi var veri alımı ile ilgili ama sadece formül ile çözüm olup olmadığını araştırıyorum.
Amaç mevcut excel doküman üzerinden farklı bir dokümanın olup olmadığını anlamak, var ise veri çekmek.
Normal şartlarda bildiğiniz gibi eğer adres gösterdiğiniz doküman yok ise size dokümanın yerini soran bir pencere açılıyor. Bilemiyorum belki doğasına aykırı ama araştırıyorum.
Netice itibarı ile;
Bir süredir ihtiyacım oldu, denemeler yaptım, çok bilgi var veri alımı ile ilgili ama sadece formül ile çözüm olup olmadığını araştırıyorum.
Amaç mevcut excel doküman üzerinden farklı bir dokümanın olup olmadığını anlamak, var ise veri çekmek.
Normal şartlarda bildiğiniz gibi eğer adres gösterdiğiniz doküman yok ise size dokümanın yerini soran bir pencere açılıyor. Bilemiyorum belki doğasına aykırı ama araştırıyorum.
Netice itibarı ile;
- Gün gün tutulmuş dosyalar var, ama her gün tutulmuyor.
- Tek bir doküman yapıp bu gün gün tutulmuş dokümanlardan bilgi çekmek istiyorum.
- Gün gün tutulmuş dokuman isimleri örneğin; Misirci_20130101, Misirci_20130102, Misirci_20130104 gibi... Yıl, ay gün şeklinde versiyonlanmış durumda...
- Acaba ben bir excel yapsam, 365 günü tarih tarih yerleştirsem, yan hücresine varolan dosyadan veri çağırabilir miyim ?