Gibi sonuçlar çıktığı zaman sonucu 0 yapsın ayrıca formüllerde görünmesin istersek ne yapmalıyız.
30 dakika aradım ama bulamadım forumlarda.
Teşekkürler
formül sonucunun hatalı çıkması durumunda EHATALIYSA fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
formüller görünmesin istiyorsanız;
formül bulunan hücreyi seçin, hücreleri biçimlendirme / koruma / gizli yapın ve araçlar / koruma / sayfa koruma ile şifre koyun
önerdiğiniz dosyayı inceledim.
ancak bendeki formül ara ile üstteki formülün sonucu olan "#DIV/0!" ı alıyor.
Zaten ara formülünden sonra bu değişikliği yapamıyoruz.
Average hesabının sonucundaki "#DIV/0!" değerini nasıl yokedebilirim ya da 0 a çevirebilirim?
Ayrıca sayfayı gizlersem ya da kilitlersem ara formülünü kullanan diğer değerlendirmeleri de görmeme izin vermiyor.
Dosya eklemeyi bilemediğim için yazarak anlatmaya çalışıyorum.
sayfayı gizlememin ya da kilitlememin sakıncası ise şu oluyor, sonuç sayfamda pencere menüsü bulunuyor bu pencereden kişi seçiyorum ve sonuçlar değişiyor,kilit olduğu zaman pencereden kişi seçmeme de izin vermiyor.
umarım anlatabilmişimdir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.