.doc sayf. içindeki exel sayfasından veri alıp, *doc sayf içindeki *xls sayfasına yaz

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba sevgili hocalarım ben araştırma yaptım böyle bir çalışmaya rastlayamadım ve bu konuyu açtım.

benim sorunum şu;
- ekte virmiş olduğum onay kaymakamlık.doc dosyasının içerisinde bulunan exel sayfasındaki sicil noyu girdiğimde diğer personel bilgileri değişiyor ancak ben ordaki değişen bilgileri örneğin bim noyu (ve diğerler) ekte vermiş olduğum yine onay toplu rapor gönderme word sayfası içerisindeki exel sayfasına aktarmak istiyorum.

örneğin: onay kaymakamlıktaki bim no; onay toplu rapor gönderme içerisindeki bim no ya yazacak

yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sizin sorunuz Word makroları ile ilgili, word makrosunu bilen bir arkadaş var ve sizin sorunuzu görürse mutlaka yanıtlar.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
hocam hangi hocam ilgileniyor mesaj yazsam kendisine uzun zamandır var konumda ilgilenen olmadı

teşekür ederim ilginiz için

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Onay kaymakamlık dan toplu rapor göndermeye aktarma anlatımı

sevgili hocalarım ben konuyu biraz daha acmaya çalışıyım isterseniz.

onay kaymakamlık içerisindeki exel tabluyu açıp şahsın sicil nosunu yazdığımız zaman bilgileri geliyor sadece benim yapmam gereken

rapor tarihi-rapor günü-ve hangi hastaneden aldığını yazacam

benim esas istediğim:

1-yukarda bahsettiğim işlemleri yaptıktan sonra onay toplu rapor belgesindeki exel tablosuna satırdaki yerlerine yerleşmesini istiyorum.

MESAJIMA YENİ EKLEDİĞİM ONAY KAYMAKAMLIK İÇERİSİNE ANLATMAYA ÇALIŞTIM

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Sevgili hocalarım gerçekten zor bir iş mi bu