Döngüsel Başvuru Hatası

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Merhaba Arkadaşlar

Benim sorunum,sürekli excel de daha önce hazırlamış olduğum hangi listeye girersem gireyim sürekli şu aşağıda gördüğünüz hatayı veriyor.Liste üzerinde çalışırken 2 dakikaya bir de çıkıyor birtürlü bunu yok edemedim.Sürekli evet yada hayır demek zorunda kalıyortum ama tekrar peydah oluyor.Acaba neden kaynaklanıyor ve nasıl bu uyyarıyı yok ederim.

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=83182

Buraya bakın.

Eğer isteyerek yapılmış değilse, formüllerinizin en az birinde hücrenin kendisi de yer almaktadır.

.
.

Sn.yurttas

Çok teşekkür ederim bu bilgiler işime yaradı sorunumu hallettim.Birde size sormak istediğim ben excel 2002 kullanıyorum,ve birçok excelde hazırlanmış ve formüllerle bezenmiş excel çalışmalarım var eğer microsoft office 2003 ü kurarsam excel 2002 de hazırladığım listelerdeki formüllere bişey olurmu?

Tekrar teşekkürler

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sn.yurttas

Çok teşekkür ederim bu bilgiler işime yaradı sorunumu hallettim.Birde size sormak istediğim ben excel 2002 kullanıyorum,ve birçok excelde hazırlanmış ve formüllerle bezenmiş excel çalışmalarım var eğer microsoft office 2003 ü kurarsam excel 2002 de hazırladığım listelerdeki formüllere bişey olurmu?

Tekrar teşekkürler
.

Olmaz...

.

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Güncelleştirme Hatası

Arkadaşlar yukarıda belittiğim hatayı bir nebze olsun telefi edebildim sürekli olmasada en azından bir süreliğine yok edebiliyorum ama şimdide şu aşağıdaki hatayı alıyorum.Bunu listeye her girdiğimed veriyor bu uyarıyı sonsuza kadar kapatmanın bir yolu yokmudur.Teşekkürler

-Resmi Büyük görmek için Resmin üzerine Tıklayınız