Dogum günü listeleme

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Özür dilerim forumda çok yeniyim.. Yani uzun suredir takip etmekteyim fakat bu ilk mesajım olacak yardımlarınızı bekliyorum...
Sorunum:
ekteki doğum günlerine değerler verdim yani dogum gunu olan "1" olmayan "0" olarak gözüküyor. Benimse dogum gunu olanları yani 1'leri listelemem lazım fakat başaramadım :( ne yaptıysam olmadı yardımlarınızı bekliyorum...

Aslında konuyu biraz daha açarsak... Doğum günü olan ilk kişinin ismini "F2 hücresinde" gösterebiliyorum ama 2. 3. kişiler çıkmıyor :( doğum günü olanların isimlerinin F2 de listelenmesini istiyorum...
Yardım ederseniz minnettar kalacağım şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
Merhaba

E2 deki goğum günü hücresindeki açılır listedeki 0 'ın önündeki işareti kaldırın

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Cevap için teşekkür ederim ama E2 de bulunan açılır listede 0 ın önünde birşey yok ki hocam..

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Yardım edebilecek kimse yok mu :( Lütfen bi el atın hocalarım :(

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
Selam

Dosyaya bakar mısın?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Selam

Dosyaya bakar mısın?
Hocam ilgin için çok teşekkür ederim ama istediğim bu değil :( F2 hücresinde doğum günü olanların ismi listelensin istiyorum :( F2 hücresinde E sutununda gördüğü ilk doğum gününü alıyo isminide atıyo oraya fakat istediğim tüm doğum günü olanların tümü listelesin yani F2 de "mustafa,aziz,ismail" yazsın... Bu mümkün mü acaba :(

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sanırım yok bunun bir çaresi :(