dolaylı formülünü kullanarak sayfalardan veri bulma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Excel öğrenmeye çalışıyorum
merhaba arkadaşlar. benim örneğimde her sayfası farklı ürüne ait olan 4 sayfa ürün giriş listem var. ve bu ürünlerin giriş tarihleri var benim yapmak istediğim farklı bir sayfada mesela A1 hücresine herhangibir tarih yazdığım zaman bana yukarıdan aşağıya listelenmiş olarak o tarihte girilmiş ürünlerin listesini versin istiyorum. bunu dolaylı formülünü kullanarak yapmaya çalıştım ama olmadı acaba bu formülle yapılabilir mi veya başka hangi yöntemler izlene bilir

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Anladığım kadarıyla Düşeyara formülü işinizi görecektir.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
örnek dosya eklerseniz çözüm almanız kolaylaşır

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
selam

selam muygun örneği göndermeyi unutmuşum özür dilerim. gönderdiğim örnekte en sonda sayfa1 de ne yapmak istediğimi belirttim. başlık yazılan tarihe bağlı olarak değişmesi gerekiyor. giren ürünleri girişler de araması gerekiyor. şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
selam

arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi varmı? istediğim şey çok mu zor yapılır?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
lütfen tardım

arkadaşlar yukarıda depo çalışması örneğinde son sayfada (sayfa 1 de ) yapmak istediğim yukarıdaki yere tarih girdiğim zaman belirttiğim tarihte giriş yapan ürünleri listelesin. düşeyara formülü ile yapmaya çalıştım ancak başaramadım. giriş kısmındaki ham kumaş, boyalı kumaş v.s sayfalarının hepsini arayarak belirttiğim tarihte yapılan girişleri bana listeleyecek

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.lar
Tablonuzdaki sayfalardan veri çekmek yerine 3 sayfa kullansanız.
bir sayfaya (veri) giriş çıkış ne işleminiz varsa girin.
Sonra süz sayfasında bu verileri gün,ay,yıl yada tam isim veya tek harf ile veya bir kod nosunun ilk harfi ile süzün, başlık yada kod vs için ayrı bir sayfa yapın ve tablo sabitlerini burdan çekin.
Bence en esnek tablolama sistemi...
İnceleyin. Kullanımı size uygun değilse sizin tabloya tekrar bakalım.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
selam

sayın muygun gerçek elinize sağlık harika olmuş. benim gibi yeni excel öğrenen birisi için bana biraz karışık geldi. :))))) benim istediğim girilen tarihte aynı liste içinde hem ham kumaş girişleri hemde fason girişleri v.s. yani hepsi aynı anda görünsün istiyorum. birde farklı yerlerden buluyor, orasını karıştırdım. benim örneğimde girişlerin hepsi tek bir sayfada ve farklı yerlerde benim istediğim daha sade bişeydi siz coşmuşsunuz :)))
ama kesinlikle anlamaya çalışacağım :)))))

sayım muygun tekrar belirtmek isterim gerçekten çok güzel bir çalışma.