Dolu Satirlari Kopyalamak

Excel Vers. ve Dili
excel 2007-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14.08.2022
Bütün üstadlara Merhaba...
Ekli dosyadaki sayfaların sadece dolu satırlarını kopyalayarak.. en sondaki sırala isimli sayfaya yapıştırmak istiyorum.. AAA adlı dosyanın dolu tüm satırlarını kopyalayıp sırala adlı dosyaya kopyaladıktan sonra...BBB adlı sayfanında dolu satırlarını kopyalayıp sırala adlı sayfada en son boş hücreye kopyalayacak... bütün siteye bakıyorum ama deerdime çare bulamadım...

Saygılar

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
hangi sütündaki dolu satırlar kopyalanacak açıklarmısın?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007-Türkçe
14.08.2022
merhaba A ve g sütunu arasındaki tüm dolu satırlar kopyalanacak..ama farklı bir konu başlığı ile bir yanıt buldum işimi gördü... daha başka bir çözümü varsa öğrenmeye hazırım bu kodu...
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=804&highlight=di%F0er+sayfaya+kopyalamak... adlı linkten buldum aşağıda kodu veriyorum... başka bir çözüm varsa öğrenmeyi gerçekten isterim..
Sub SayfaBirleştir()
Dim YeniSayfa As Worksheet
Dim SayfaSay
SayfaSay = Worksheets.Count
Set YeniSayfa = Worksheets.Add(After:=Worksheets(SayfaSay))
With YeniSayfa
For i = 1 To SayfaSay
Worksheets(i).UsedRange.Copy .Range("A" & IIf(i = 1, 1, .UsedRange.Rows.Count + 1))
Next
End With
End Sub

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Herhalde hem borç hem alacak sütununun boş olmasını kastediyor.

mu acaba? :)

Excel Vers. ve Dili
excel 2007-Türkçe
14.08.2022
necdet üstad anlamadım vallahi ne dediğini... soruyu bile sormayı bilmiyosam vay bana... :) demek istediğim şuydu herbir sayfada dolu olan hücrenin olduğu satırı olduğu gibi secip kopaylayarak sırala isimli sayfaya yapıştıracaktı...sonra diğer sayfadaki dolu hücrelerin olduğu satırı secip kopyalayarak onuda sırala isimli sayfaya son boş satıra gelcek şekilde kopyalayacaktı... galiba soruyu böyle sormam lazımdı ilgin için teşekkürler...iyiki varsınız...

Saygılarımla,