dos tabanlı proğramdan exel 2007 e aktarılan sayıları exel sayı olarak görmüyor
uğraştım her türlü yolu denedim yapamadım ilginize teşekktürler şimdiden
cevabınız için teşekkür ederim ama özel yapıştırdan tut heryolu denedim ama olmadı çaresiz kaldım tablolar da işlem yapamıyorum sayı olarak görmüyor birtürlü
Sayın muygun'un bahsettiği bir ile çarpma aşağıdaki gibidir.
Bir hücreye 1 yazın bu hüceyi kopyalaın daha sonra sayıya çevirmek istediğiniz aralığı seçerek özel yapıştırdan çarp seçeneğini işaretleyiniz.
Eğer buşekilde işinizi görmüyorsa tabonuzda gereksiz karakterler var demektir. Bunları temizlemek gerekir. Tablonuzun küçük bir örneğini eklerseniz bizimde kontrol etme şansımız olur.
Benim de başıma (Özellikle (Mikrotop ticari program) ve Office 2000 kullandığımdan dolayı) çok sık geliyor. Değerli muygunun önerdiği gibi 1 rakamı ile çarpıp durumu düzeltiyorum. Ama şu var. 1 rakamlarını yazdığınız sütun da "Metin" özelliği içermemeli. Yani iki metini çarpmamalısınız. Yoksa çıkan çarpımlar yine toplanmaz. Bunun dışında sorun oluşacağını sanmıyorum. Değerli Ömerin önerdiği ise çok doğru. Benim aklıma gelmezdi doğrusu.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.