Dosya arşiv

Excel Vers. ve Dili
microsoft office prof.edition 2003
Değerli arkadaşlar;
yaklaşık olarak sekiz bin personel dosyası bulunan bir arşivim var.Bir dosya lazım olduğunda onca dosyanın içinde dosya numarasını bulumak çok zor oluyor.Örneğini gönderdiğim dosyada veri girişine kayıt ettiğim personeli, Arama sayfasında soy adını ve adını yazıp BUL butonuna tıkladığımda dosya numarası dahil bütün bilgilerin arama sayfasındaki listeye gelmesini istiyorum.Aynı isimde birden fazla personel olduğu için hepsini getirmesini rica ediyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekür ederim.

Excel Vers. ve Dili
dosya arşiv

Arkadaşlar kusura bakmayın örnek dosyayı eklemeyi unutmuşum.
dosya ektedir.

Excel Vers. ve Dili
Değerli arkadaşlar;
yaklaşık olarak sekiz bin personel dosyası bulunan bir arşivim var.Bir dosya lazım olduğunda onca dosyanın içinde dosya numarasını bulumak çok zor oluyor.Örneğini gönderdiğim dosyada veri girişine kayıt ettiğim personeli, Arama sayfasında soy adını ve adını yazıp BUL butonuna tıkladığımda dosya numarası dahil bütün bilgilerin arama sayfasındaki listeye gelmesini istiyorum.Aynı isimde birden fazla personel olduğu için hepsini getirmesini rica ediyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekür ederim.
dosya ekte. şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekür eder özellikle evren hocadan yardım bekliyorum.hoşçakalın

Ekli dosyalar

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Merhabalar,
"aynı isimde birden fazla" derken, soyadının gözardı edilmesini mi kastediyorsunuz, saygılar.

Excel Vers. ve Dili
Sayın dentex;
dosyayı fazla inceleyemedim ama sanırım tam istediğim gibi olmuş.Yardımlarınızdan dolayı çok teşekür ederim.sağolun.

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Rica ederim, siz sağolun.