Dosyadaki kodların tamamlanması

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
S.a. Merhaba arkadaşlar..

Ben excelin vb düzenleyicisinde user form üzerinde bir form düzenledim. kapat,kaydet,bölüm seç gibi şeyler var.

a b c d e f g bunları her bir textbox olarak düşünün

bölüm1 bölüm2 bölüm3 bölüm4 bölüm5 bunlarıda comboBox olarak düşünün.

Kaydet ve Kapat butonlarımız da var.

şimdi a b c d e f g textbox larının içine yazı yazacaz ve bir tanede bölüm seçip kaydedecez. kaydettiğimiz zaman, hangi bölümü seçtiysek o bölüm ile ilgili açılmış olan bir sayfada bu verileri görebileceğiz.

Bunu yapmamda bana yardımcı olursanız çok sevinirim....

şimdiden tşk.ler.

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Evren bey,

exceli açtığınızda makrodan vb düzenleyicisinden user forum daki yerleri yaptım. yani grafik olarak tamam sayılır. benim istediğim ordaki boşluklara verileri girerek, kaydet diyip kaydetmek. lakin kaydederken birde bölğm seçmek. kaydettiğimiz zaman hangi bölümü seçersek o bölümün altına girilen verileri düzenli bir şekilde yazmasını istiyorum. mantık olarak bana kolay geldi. ama bilmeyince olmuyo işte. yardımlarınızı bekliyorum. bu arada excelide sevmeye başladığımı söylemek istiyorum. gerçektende çok hoş bir programmışta haberimiz yokmuş.

tşk.ler. kolay gelsin.

Evren beyede yazmıştım. bu konuyu. dosyayıda ekledim. yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı OLun.. Gerçekten Önemli Benim İçin..

Excel Vers. ve Dili
2003
ekli dosyayı inceleyiniz

dosyanızda örnek düzenleme yaptım kontrol ediniz

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Mustafa Bey, sağolun kaydetme işlemi olmuş. ama ben bölüm bölüm kaydetmek istiyorum. yani orda bölüm seç varya ordaki bölüm1 bölüm2 bölüm3 v.s. orda gözükmesi ve onlardan birini seçip, o seçtiğim sayfaya kaydetmesini istiyorum. bunu yapabilirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003
onu zaten yaptım önce bölümü seç(bölüm adını yazın alttaki sayfa istediğiniz bölümü açar sonra kaydet diyin

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Çok sağolasın.. peki ok ile seçmek için ne yapmamız lazım? yani yazmadan sadece ok ile seçmek için.
Allah razı olsun..

Excel Vers. ve Dili
2003
sanırım düzeltme işine yarar elle girmezsin açılır pencereyi açınca bölüm adları görünür seçersin kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Mesela verileri yazıp sol taraftanda ok ile bölümü seçip kaydetmek istiyorum. ya mustafa kardeş birde kusura bakma sana zahmet veriyoz ama, şimdi bunları bölüm bölüm ayırdıkya, birde hepsini genel diye bir sayfada gösterme şansımız varmı? mesela bölüm3 e bilgi girecem o hem bölüm 3 e hemde genel sayfasına yazdıracak kendini. Çok sağol ya Allah razı olsun...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
buyur kardeşim

kardeşim istedigini yaptım ekte veriyorum..
allaha emanet ol iyi çalışmalar dilerim sana
yardımcı olabilmişsem ne mutlu baanaa

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
hım.

formun Initialize olayonda şöle bir satırı yazmayı unutmuşum. eklersen tam olucak

ComboBox1.AddItem "Bölüm4"

kusura bakma kardeşim.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın korkut hocam siz daha iyi bilirsinz ama nacizane biraz beni uğraştırdığı için yzıyorum bu kaydet komutu arada boş bir satır olduğunda görmüyor ve alt satırdan devam ediyor saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Evet Musfata kardeş bende yeni farkettim. kayıt ederken üst üste kaydediyo. illa bir alt hücreyi seçmek lazım. KORTUT ATAM bunu nasıl hallederiz?

genel sayfası için Allah razı olsun...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
hımm..

sonsat' ların oldugu kodları 7 tane satırı initilize dan alın kaydetin click olayına koyun arkadaşlar
yani ekteki gibi. kusuruma bakmayın bilgisayarım bozuk kapnıp duruyo ha kapndı kapancak die hızlı hızlı yapmaya çalışırken dikkat etmemişim mazur görün.

Son düzenleme: