Dosyadaki Mevcut bilgileri UserForumla girmem mümkün mü?

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Arkadaşlar ekteki dosyayı kullanıyordum ama biraz karışık gelmeye başladı. Sayfa formatlarını bozmadan bilgileri bu sayfalara UserForumlarla girebilmem mümkün mü? Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. Başlamaya çalıştım ama nerden başlıycamı da bilemedim. :D

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bence formlarınızın ana hatlarını textbox commandbuton vs oluşturun sonra takıldıgınız yerlerde size yardımcı olacak birçok arkadaş olur emin olun.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Selam sonunda UserForumları tamamladım ve formülleri girmeye başladım ama 1-2 takıntım oldu kafam karışmadan aradan çıkartmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekteki dosyanın içine takıldığım yerleri not aldım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Arkadaşlar olmıycak bişi istiyosam olmaz deyin. Yardım edicek kimsey yokmu :((((

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Arkadaşlar olmıycak bişi istiyosam olmaz deyin. Yardım edicek kimsey yokmu :((((
3 tane userform koymuşsunuz ve onlarada bir sürü nesne eklemişsiniz.Bir sürü işlem yapılacak.Bunları yapmak demek bir program yapmak demek.Öyle snıyorum kimsenin bunlar için oturupta tektek kod yazacak vakti yoktur.
Dosyanızı 12 kişi indirmiş ve yanıt vermemiş.Sebebi ne olsa gerek.Olmaz diye bir şey yoktur.Olur ama dediğm gibi buna kimse zaman ayırmaz.Ama deseydinizki ben textbox1deki veriyi son satıra nasıl aktarırım size cevap gelecektir.Sizde o cevaba bakıp diğerlerini yapabilecektiniz.Birde yazılmış kod üzerine çalışmak hiç yazılmamış durumdan daha zordur.Bu durumda birde kodu yazanın ne yapmak istediğini konrtrol emek durumunda oluyorsunuz.Birde hatalı bir yer varsa mantık hatası gibi uğraş babam uğraş bütün gün.Sorularırınıı maddeler halinde değilde teker teker çözümşleri aldıkça sorsanız cevap gelecektir.Sanırım.Bende size yanıt vermyebilir bakıp geçerdim,ama içim el vermedi yazayım dedim.Bunu yazdığım açıkladığım kaçıncı kişisiniz onuda bilmiyoöm artık bunları açıklayıcı bilgielri herkese tek tek yazmaktanda bıktım.Bundan sonra bende bakıp gidcem dosyalara.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Evren hocam bende programı bitirin demedim ki bana bi örnek verin şöle şu komutlarla yap deyin ben devam ederim dosyanın içinde 3 tane soru sordum. biri Sil komutunu kullanamıyorum Müşteri kayıt formunda dedim. Kimseyi kendime köle yapmaya da çalışmıyorum sadece bişeyler öğrenmek, belkide sizler gibi ilerde birilerine yardım etmek ve hayatı kolaylaştırmak istiyorum. Kimseyi Kırmak, üzmek değil niyetim. Kusura bakmayın.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ben söyleyeceklerimi söyledim.Dahada üstüne bir şeyler söylemek istemiyorum.
Bir müddet daha bekleyin.Belkide cevap veren bir arkadaş olabilir.Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
sayfa nerden siliniyor sayfayı silermisin???