• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Dosyaları Seç Birleştir ve PDF Yap

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hsn55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010, Türkiye
İyi günler;
Ekli dosyada PDF butonu ile klasör içerisinden seçmiş olduğumuz word ve excel dosyalarını tek bir pdf dosyası olarak birleştirip PDF sayfasında C5 hücresindeki isimle masaüstüne PDF olarak kayıt yaptırmak mümkün müdür? Yardımcı olabilir seniz sevinirim. Saygılarımla

Merhabalar, konuyla ilgili olarak desteğinizi bekliyorum

Halit hocam çok teşekkür ederim. Şöyle bir sıkıntı var. 2. sayfayı boş gösteriyor. Ben tek dosyada seçsem 2 sayfa yapıyor. Klasörü seçmek yerine dosya aç dediğimde word belgelerini gösterse ve ben bunların içerisinden istediğimi seçmem mümkün olabilir mi. Son olarak aynı işlem excel için de olabilir mi ?.

Halit hocam benim dosyada sıkıntı varmış . Ondan dolayı 2 sayfanın birini boş çıkarıyormuş. Kod gayet güzel çalışıyor. Sizden ricam Klasörü seçmek yerine dosya aç dediğimde word belgelerini gösterse ve ben bunların içerisinden istediğimi seçmem mümkün olabilir mi. Son olarak aynı işlem excel için de olabilir mi ?. Yani klasörü açtığımda hem excel hem de word dosyasını seçtiğimde ayın birleştirme işlemini yapabilirsek çok şahane olacak.

Word dosyalarını birleştirip pdf dosyası oluşturması için yukarıdaki linkde vermiştim.
Excel içinde belki yapılabilir ancak birleştirme nasıl olacak bir dosyada bir çok sayfa olabilir onun için bana kalırsa aşağıdaki linkdeki linkleri inceleyiniz.
vaya dosya birleştirme diye arama yapınız.

Halit bey Word belgelerini birleştirme gayet güzel çalışıyor. Sadece seçili dosyaları birleştirme yapabilir miyiz.Örnrğin bir klasörde yada masa üstünde 8 adet Word belgesi varsa ben sadece bunlardan seçtiklerimi nasıl birleştirebilirim

Halit bey çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık

Dosya silinmiş. Bakar mısınız?
@Asri

Üstad, istediğim dosya buldum, ellerinize sağlık çalışıyor, pdf belgelerin sonunda sayı veriyor, sayı olmaması için değişiklik yapabilir miyiz

250576

Ekli dosyalar

objWord.ActiveDocument.ExportAsFixedFormat OutputFileName:=Klasor & "\" & dosya_adi & " " & say & ".pdf", ExportFormat:=wdExportFormatPDF
yukarıdaki bölümü aşağıdaki ile değiştir.
objWord.ActiveDocument.ExportAsFixedFormat OutputFileName:=Klasor & "\" & dosya_adi & ".pdf", ExportFormat:=wdExportFormatPDF

Geri