Dosyayı paylaşıma açmak

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
Merhaba arkadaşlar
Hazırlamış olduğumu bir dosyayı şirket personeli ile paylaşmak onların girdiği veriler ile formun kendiliğinden doldurulmasını sağlamak ve çıkmadan kayıt etmeleri ile günlük datalar oluşturmak,ayrıca girdikleri verileri takip etmek istiyorum. Dosyayı paylaşıma açtım ağ üzerinden dosya bulunup açılıyor fakat girdikleri verileri ben göremiyor, onlarda kaydet dediğinde dosyanınn sadece okunabilir olduğu uyarısını alıyorlar. Sadece okunur seçeneğini iptal etsemde her seferinde aynı uyarı ile karşılaşıyorlar, sebebi ne olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkü ederim...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Bizde paylaşımlı dosya kullanıyoruz ama böyle bir sorun yaşamadım. Dosyayı açan kullanıcı Dosya ismini şu şekilde görmeli : Örnek [Paylaştırılmış]
Bu şekilde görmüyorsa paylaştırılmamış demektir. Diğer yandan paylaştırılmış dosyay açan kullanıcılar birbirlerinin ne yazdıklarını görmezler. Yapılan değişiklikler ancak kullanıcılar dosyalarını kaydettiğinde görünür ve siz dosyayı kaydettiğinizde eğer diğer kullanıcıda sizden önce kaydetmiş ise dosyanız kaydedildikten sonra " çalışma kitabı diğer kullanıcıların değişklikleriyle birlikte güncelleştirildi " uyarısı verir. Diğer kullanıcıların hangi hücrelerde değişiklik yaptığını hücre kenarlıklarının renk değiştirmesiyle anlarsınız. Aynı hücre üzerinde iki veya daha fazla kullanıcı değişiklik yapmışsa da size hangisini benimseyeceğinize dair bir uyarı verir seçtiğiniz seçeneğe göre kayıt yapılır.

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
saol hocam birkez daha denicem bakalım ...