Merhaba,
Büyük bir olasılıkla Office2007 de hazırlanmış dosyaları daha önceki bir versiyona convert ediyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse yapılabilecek şey, butonları yeniden ekleyip, resimleri silmektir.
Başka bir durum varsa dosyayı görmeden bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum.
Kullandığınız Office dilini, mesajınızın yanındaki profilinizden görüyorum. Burada sorun dil değil, sürüm (versiyon)dur ve profilinizde bunu belirtmemişsiniz.
Bu nedenle, "Büyük bir olasılıkla Office2007 de hazırlanmış dosyaları daha önceki bir versiyona convert ediyor olabilirsiniz. " demiştim.
Kullandığınız Office versiyonunu öğrenmek için; Örneğin, exceli açıp, Yardım menüsünden, Microsoft Office Excel Hakkında.. seçeneğine tıklayınız. Açılan pencerenin ilk satırında kullandığınız office versiyonu yazmaktadır.
Şimdi gelelim sorunuza; Eğer Office2007 de hazırlanmış (.xlsx uzantılı) bir dosyayı office 2003 de açmaya çalışırsanız belirttiğiniz durum oluşur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.