Düşey Ara Formülünde Aranan İki Değer Sorunu

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2010 TÜRKÇE
Selamlar değerli arkadaşlar DÜŞEYARA Formülünde aranan değer iki yada üç yapabiliyor muyuz örneğin ilk sütunda ad soyad ikinci sütunda ay ve yıl bilgisi var L sütununda da başka bir sayfada kullanmam gereken değer var ben nasıl bir formül uygulamam lazım ki
DÜŞEY olarak arasın Halim ismini ve mayıs ayını bulsun aynı hizadaki son satırda bulunan değeri sayfa2 deki ilgili alana getirsin

Örnek Dosya:
http://dosya.co/c21c0tag1fco/duseyara.xlsx.html

Örnek dosyada konuyu anlatmaya çalıştım
Halim, Ahmet, Mehmet Personelleri mayıs, haziran, temmuz aylarında bazı çalışma yapmışlar bunları sayfa2 de ilgili aylara getirmesini istiyorum.
Ben düşeyara formülünü şöyle uyguluyorum
=DÜŞEYARA("halim";Sayfa1!A1:L8;12;0) bunu yazdım mayıs ayına bu değeri getirdim ancak mayıs haziran gibi değerler aynı anda arayamadığım için haziran ayının değerini aynı isim için getiremiyorum.

Bu konuda yardım edebilir misiniz

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Dosyanızı indiremedim.Rica etsem aşağıdaki adrese yükler misiniz?
https://dosya.la/

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba.

Aşağıdaki formülü Sayfa2 B2 hücresine uygulayın ve ardından da sağa ve aşağı doğru kopyalayın.
=EĞER(TOPLA.ÇARPIM((Sayfa1!$A$2:$A$8=$A2)*(Sayfa1!$B$2:$B$8=B$1)*(SATIR(Sayfa1!$A$2:$A$8)))=0;"";KAYDIR(Sayfa1!$L$1;TOPLA.ÇARPIM((Sayfa1!$A$2:$A$8=$A2)*(Sayfa1!$B$2:$B$8=B$1)*(SATIR(Sayfa1!$A$2:$A$8)))-1;0))

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2010 TÜRKÇE
Merhaba.

Aşağıdaki formülü Sayfa2 B2 hücresine uygulayın ve ardından da sağa ve aşağı doğru kopyalayın.
Selamlar Ömer Baran yardımlarınız için teşekkür ederim, ancak formülü uyguladığımda değerler geldi ancak ben bunu nasıl çoğaltabileceğim anlayamadım 80 tane personel var isimleri ve ayları nasıl eşleştiriyor, nasıl getiriyor bilgi verebilir misiniz ben sayfa 2 de ahmet ve mehmet isimlerini yerdeğiştirdim, rakamlar değişmedi farklı bir şey olmuş sanırım,