Düşey ara ile ilgili

Excel Vers. ve Dili
office xp
ekli dosyada çalışma sayfamın bir bölümünü yolladım. düşeyara formülü gidim ancak sonuç vermiyor hücre biçimlerinide düzeltip denedim yine olmadı. bir bakıp nerede hata yaptığımı belirtirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
:cool:
=DÜŞEYARA(B3;Sayfa2!B:G;5;YANLIŞ)

Excel Vers. ve Dili
office xp
demin ki sorumla ilgilendiğiniz için teşekkürler şimdi bir konuda daha yardım istiyorum fazla olmadımsa
formül sonucunda değer karşılığı olmayan hücrelerde #yok çıkıyor ve alt toplamı etkiliyo bunu nasıl düzelte bilirim. yani #yok alt toplamı etkilemesin forumda var ama örnek dosyalar silindiği için bakamadım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office xp
demin ki sorumla ilgilendiğiniz için teşekkürler şimdi bir konuda daha yardım istiyorum fazla olmadımsa
formül sonucunda değer karşılığı olmayan hücrelerde #yok çıkıyor ve alt toplamı etkiliyo bunu nasıl düzelte bilirim. yani #yok alt toplamı etkilemesin forumda var ama örnek dosyalar silindiği için bakamadım.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
farmülü yanlış girmişsin düşeyara(b:b;sayfa2b:b;1;yanlış) şeklinde girersen olacaktıor

Excel Vers. ve Dili
office xp
=eğer(ehatalıysa(düşeyara(B3;Sayfa2!B:G;5;0));""; düşeyara((B3;Sayfa2!B:G;5;0))
formül bu şekilde doğru çalıştı.

ilk yazdığımızda 3 kapama paranrezi vardı arada 2 olunca işlem tamamlandı. ilginize teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office xp
Türkçe karşılığı sanırım. =eğer(ehatalıysa(düşeyara(B3;Sayfa2!B:G;5;0)));"";düşeyara((B3;Sayfa2!B:G;5;0)) olacak doğrumudur.
sayın evren dediğiniz gibi formülü deneyince hata ortaya çıktı arada kapatılan 3 parantez değil 2 parantez olmalı.

=eğer(ehatalıysa(düşeyara(B3;Sayfa2!B:G;5;0));"";düşeyara((B3;Sayfa2!B:G;5;0))

formül bu şekilde çalıştı.