düşey ara ve ad tanımlama ile ilgili aşamadığım sorun

Excel Vers. ve Dili
2007 versiyon
öncelikle site çalışanlarına ve diğer üye arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim. ben okulum için excel ile bir deneme sınav sonuçlarıtakip programı yaptım ama ibr modül eklemeye çalışıyorum bir türlü başaraamadım sorunu şöyle anlatayım;

resim de görünen tabloda alt alta 30 öğrencimin deneme sonucunu çektirip yazdırmak istiyorum fakat, listeleme yaparken örneğin bir hücreye hangi denemenin listelenmesini istiyorsam mesala 1. denem 1 yazdığım and ao 30 öğrencinin 1. deneme sonuçalarını listelemesini istiyorum.
aşamadığım nokta şu resimde kırmız ile işaretlediğim yer tanımladığım addır. 1. denemenin veri aralığını tablo1001, 2. denemenin veri aralığını tablo1002, 3. denemenin veri aralğını tablo1003 ........12. denemenin veri aralığını tablo10012 olarak belirledim işte ben bi hücreye 3 5 veya 7 gibi bi deneme adı yazdığımda direk formülün içindeki tablo1001 adı tablo1003 e değişecek ve 1. deneme listesi yerine 3. denem listelensindiyorum ama beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim ve eğitim öğretime de bir yardım eli uzatmanızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 versiyon
çok teşekkürler istediğim gibi olmuş elinizw sağlık iyi çalışmalar