Düşeyara fonksiyonu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
arkadaşlar düşeyara fonksiyonunda AA müşterisini açtıgım zaman onun bilgilerini bb müşterisini açtıgım zaman onun bilgilerini kırmızı alanda nasıl görebilirim .Fikrinize ve Sabrınıza Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
kırmızı alanada görmek istediğiniz hangi bilgiler??

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Demek isterim ki hocam aa müşterisini açtığım zaman aa müşterisinin tüm hareketlerini bb müşterisini açtıgım zaman onun tüm hareketlerini yani anlatmak istediğim hocam hangi müşteriyi açarsam kırmızı gölgede ona ait hareketleri görmek isterim.Böyle bir mantık yürütmek isterim acaba olur mu?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Demek isterim ki hocam aa müşterisini açtığım zaman aa müşterisinin tüm hareketlerini bb müşterisini açtıgım zaman onun tüm hareketlerini yani anlatmak istediğim hocam hangi müşteriyi açarsam kırmızı gölgede ona ait hareketleri görmek isterim.Böyle bir mantık yürütmek isterim acaba olur mu?
Bahsettiğiniz kırmızı alandaki bilgileri almak için hangi sayfadan yada hangi aralıktan yararlanmamız gerekir. Eğer Müşteriler sayfasından almamız gerekiyorsa, değerler birbiriyle aynı değil. Kırmızı alanda, Fatura no, Açıklama, İrsaliye No, ...gibi başlıklar Müşteriler sayfasında bulunmamaktadır.

.

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
Selamlar,

Dosyanıza bende baktım fakat nereden hangi veriyi alacağını bende anlamadım. Sorularınızı sorarken daha açıklayıcı ve örnekleyici olursanız cevabınızı daha hızlı alırsınız. Taktir edersinizki bizde sizin gibi bilgisayar kullanıcısıyız ve düşeyara fonksiyonları ile ilgili sitede yığınla bilgi var bence soru sormadan önce arama yapmanızda fayda olacaktır. Yinede düşeyara ile ilgili bir örnek dosya ekliyorum umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar