DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
.Arkadaşlar gerkli bilgileri ekte verdiğim sorunuma yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
=EĞER(EHATALIYSA(EĞER(EĞERSAY(Sayfa2!A:A;Sayfa1!C2)=1;DÜŞEYARA(Sayfa1!C2;Sayfa2!A:B;2;0);DÜŞEYARA("*"&C2&"*";Sayfa2!A:B;2;0)));"";EĞER(EĞERSAY(Sayfa2!A:A;Sayfa1!C2)=1;DÜŞEYARA(Sayfa1!C2;Sayfa2!A:B;2;0);DÜŞEYARA("*"&C2&"*";Sayfa2!A:B;2;0)))
merhaba yardımcı sütun ile sorunuzu çözemeye çalıştımAleyküm Selam öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler ama formül olmuyor.
syn : yellowarkadaşlar ben tam olarak anlatamdım galiba özür dilerim dosyayı daha açıklayıcı bilgilerle tekrar ekliyorum.değerli zamanını benim için harcayan arkadaşlara teşekkür ederim
Selamun Aleyküm,
Sorunuzu yanlış anlamışta olabilirim...
Belki vereceğim formül işinize yarar ben kontrol etmedim verilerin doğrulugunu lütfen siz kontrol edin.
f2 Hücresine.
[/QUKod:=EĞER(EHATALIYSA(EĞER(EĞERSAY(Sayfa2!A:A;Sayfa1!C2)=1;DÜŞEYARA(Sayfa1!C2;Sayfa2!A:B;2;0);DÜŞEYARA("*"&C2&"*";Sayfa2!A:B;2;0)));"";EĞER(EĞERSAY(Sayfa2!A:A;Sayfa1!C2)=1;DÜŞEYARA(Sayfa1!C2;Sayfa2!A:B;2;0);DÜŞEYARA("*"&C2&"*";Sayfa2!A:B;2;0)))
Vedat Özer arkadaştan ricam son ekledğim dosyaya bir bakabilirmisin .daha açıklayıcı bilgiler verdim .bu verdiğin formül bazı hücrelerde doğru bazı hücrelerde yanlış değeri vriyor.şimdiden saol.