Düşeyara formülünde satır seçmek mümkün mü?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2013 - EN
Arkadaşlar iyi akşamlar,

uzman arkadaşlardan bi konuda yardım rica edeceğim.

ekte gönderdiğim dosyada göreceğiniz üzere ALINDI sayfasında FİRMA ADI hücresinden (D7) firma seçtiğim zaman veriler 1. TABLO'dan düşeyara formülüyle sorunsuz bir şekilde sarı alana aktarılmakta ama sadece ilk satırı alıyor benim istediğim firma seçildiği zaman 1. TABLO'dan firmanın bulunduğu 1, 2, 3... satırlardan firmaya ait verileri alıp sarı renkle işaretlediğim kısma (E11, E12, E13...) sırasıyla gelmesi veya ayrı ayrı formül yazarak satırı kendim seçmem.

Konuyla ilgili bilgisi ya da önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR 64 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23.02.2021
MERHABA alındı sayfası E11 hücresine
Kod:
=EĞERHATA(DOLAYLI("'1. TABLO'!D"&KÜÇÜK(EĞER('1. TABLO'!$C$4:$C$10=$D$7;SATIR('1. TABLO'!$C$4:$C$10));SATIR(A1)));"")
yapıştırıp ctrl+shift+enter ile onaylayıp (dizi formülü olduğundan sadece enter ile onaylamayın) hücreyi aşağı sürükleyin

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2013 - EN
Savaş Bey,

verdiğiniz formülü İngilizce yapıp kullandım ve tam olarak istediğim şeyi elde ettim. İlginiz için teşekkür ederim.

Aynı konuyla ilgili firmaların toplam borçlarını ayrı ayrı değil de yine bir hücrede göstermek istesem nasıl bir formül kullanabilirim?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR 64 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23.02.2021
dosyanızın alındı sayfasındaki D7 hücresindeki isme göre tek seferde toplamak üzere hazırladığım formül. (dosyanıza ad ataması yaptığınızdan ona göre hazırladı) alında sayfasında herhangi bir hücreye
Kod:
=ETOPLA(Table13[FİRMA ADI];D7;Table13[TUTAR])
yapıştırıp kontrol edin .umarım doğru anlamışımdır.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2013 - EN
Savaş Bey çok sağolun.

İstediğim gibi olmuş. Sizin gibi bilgisine ve zamanını paylaşan insanların varlğını bilmek çok güzel.