düşeyara hakkında?

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
arkadaşlar bir örnek gönderiyorum arkadaşlar bana gönderiyor oluyor aynı şeyleri ben kendi pc deki aynı dosyaya uyguluyorum olmuyor şu mesaj çıkıyor kırmızı bir x işareti (hata mesajı) girdiğiniz değer geçerli değil a kullanıcısı bu hücreye girilebilecek sınırlanmış değere sahip
bu mesaj geliyor şimdi sorun şu bu gönderdiğim dosyadaki sorun iki sayfad 1.si ONAY BÖLÜMÜNDE şimdi ben bu sütunda 740-01 yazan yere ben mesela 740-04 ü seçtiğimde diğer sütunda yani KIRTASİYE ALIM GİDERLERİ yazan yerde 740-04 ile aynı sırada bulunan karşı sütundaki YİYECEK MALZEMELERİ ALIM GİDERLERİ gelsin bu olay birde TAHAKKUK sayfasında var arkadaşlar bakarsanız zaten anlıyacaksınız kod yerine örnek dosya üzerinde yaparsanız daha iyi olacak yardımlarınızı bekliyorum

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Aranan değer listenin sağında, aranan değere karşılık gelen değer solunda olunca Düşeyara fonksiyonu kullanılamaz. Onun yerine Dolaylı ve Kaçıncı fonksiyonları birlikte kullanılabilir.

Dosyanız ekte.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
bu forum çok güzel bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür

başta mehmet ve yurttaş arkadaşıma ve dolayısıyla tüm bu foruma emeği geçenlere çok teşekkürler işte şimdi oldu bu benim için çok önemliydı artık bende bu forumun bir abonesiyim internetten çok bu forumda duruyorum bunuda hep bu paylaşımların ucunu gösterip sonunada banka hesap numarası eklenmeyen bir site olduğu için