düşeyara sorunu

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Elimde bir tablo var tablodaki formul 2 sonuc veriyor ben bunları dusayara ile almaya kalksam o sonuclardan ilk gordugunun karsılıgını alıyor.benım tum tabloyu iki sonuca gore baska bir sayfaya cekmem laızm mesela armut yazanları sayfa 1 e tasısın elma yzanları sayfa 2 ye bunu manuel yanı suzerek yapıyorum bunu formulle nasıl yapabilirim..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Elimde bir tablo var tablodaki formul 2 sonuc veriyor ben bunları dusayara ile almaya kalksam o sonuclardan ilk gordugunun karsılıgını alıyor.benım tum tabloyu iki sonuca gore baska bir sayfaya cekmem laızm mesela armut yazanları sayfa 1 e tasısın elma yzanları sayfa 2 ye bunu manuel yanı suzerek yapıyorum bunu formulle nasıl yapabilirim..
Merhaba,

Yazdıklarınızdan bir şey anlamak zor.

Örnek dosya üzerinde örnekler vererek açıklarsanız daha hızlı sonuca gidilebilir.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
"Yaşlı" ve "Genç" dışında kriteriniz var mı?

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Hayır baska kriter yok tabloda 3 kriter var ama ben ikisini tasımak ıstıyorum..

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Şöyle de olabilir:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Cok sagolun arkadaslar ben sorunu dun cozdum ama anlaımkı excelde carelerin yontemi sınırsız:) benım yaptıgımda en son krıter sutununun yanına =eğersay($c$1:c1;c1) koyarak numaralandırdım sonrada diğer sayfada genc1,genc2 diye bır sutuna giriş yapıp artık mukerrer takip etmediği için düşeyara cektim..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Cok sagolun arkadaslar ben sorunu dun cozdum ama anlaımkı excelde carelerin yontemi sınırsız:) benım yaptıgımda en son krıter sutununun yanına =eğersay($c$1:c1;c1) koyarak numaralandırdım sonrada diğer sayfada genc1,genc2 diye bır sutuna giriş yapıp artık mukerrer takip etmediği için düşeyara cektim..
İşin güzelliği de burada değil mi? Bir soru 3-5.... cevap. Farklar insanların gelişiminde çok etkilidir. Bu derya denizde tek düzen olması da düşünülemez.
Sorunuzu çözmenize sevimdim, alternatiflerde işin rengi olsun.

İyi çalışmalar.