düşeyara ve eğerle çözemedim,destek lütfen

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14-07-2022
Daha önce açtığım ancak dosya yükleme konusunda sorun yaşadığım ve maalesef nasıl silebileceğimi de bilmediğim bir konuyu yeniden açmak durumunda kaldım. Düşeyara ve eğerle içinden çıkamadığım bir durum söz konusu. Ancak anlatmam çok açıklayıcı olmayacağı için dosya ekledim ve açıklamayı orada yaptım. Destek olabileceklere şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

burcin_end_muh

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2013
05-01-2028
merhaba,

Sadece görüşülen kişi kısmında bir uygulama yaptım inceler misiniz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
14-07-2022
merhaba,

Elinize sağlık teşekkür ederim. Dosyayı telefondan açabildim şimdilik ancak. Ama gördüğüm kadarıyla çalışıyor yaptığınız düzenleme tekrar teşekkürler. Bir de şu "gelmeme nedeni" kısmını da halledebilirsek harika olacak. Umarım o kısım için de bir çözüm sunan biri olur

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
14-07-2022
merhaba,

Dosyayı ancak şimdi daha detaylı şekilde inceleme fırsatı bulabildim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Görüşülen kişi kısmına bir çözüm buldum diyince siz, ben sadece o kısımla ilgili bir çözüm var gibi anladım. Oysa siz bütün meseleyi çözmüşsünüz zaten :D Gelmeme nedeni ile ilgili kısma formülü uyarlamam yetti diğer kısım için :) Çok teşekkür ediyorum tekrar. Kolay gelsin iyi günler :)

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
14-07-2022
merhaba,

Tekrar merhaba, şimdi ben bir şey fark ettim ve son olarak onu sorabilir miyim? Şimdi bu görüşülen kişi kısmında anne ve babadan sonra "diğer" kutusu var malum. O kutuya aslında tik atmayacağız ve anne baba dışında biri ile görüşüldüyse oraya görüşülen kişiyi yazacağız. Yani örneğin teyze ile görüşüldüyse manuel olarak ilgili kısma teyze yazacağız. Acaba bunu liste sayfasına nasıl taşıyabiliriz?