Düşeyara yardım

Excel Vers. ve Dili
2007
Herkese merhaba,

Arkadaşlar ekteki dosyada veritabanı sayfasında ülke isimleri ve karşısında da o ülkenin bayrağının resmi var. Yapmaya çalıştığım şey ise yapıştır sayfasına ülke isminin adını yazdığımda veritabanı sayfasındaki bayrağın resmini yanına yapıştırmak, düşeyara formülündeki gibi. Bunu nasıl yapabilirim acaba?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Herkese merhaba,

Arkadaşlar ekteki dosyada veritabanı sayfasında ülke isimleri ve karşısında da o ülkenin bayrağının resmi var. Yapmaya çalıştığım şey ise yapıştır sayfasına ülke isminin adını yazdığımda veritabanı sayfasındaki bayrağın resmini yanına yapıştırmak, düşeyara formülündeki gibi. Bunu nasıl yapabilirim acaba?
Merhaba,

Aşağıdaki linki ve 19 no.lu mesajı inceleyin, bir fikir verebilir.

http://www.excel.web.tr/f135/osmanly-hanedany-1299-1922-t97350/sayfa2.html

Excel Vers. ve Dili
2007
dosyayı inceledim, gayet güzel anlatılmış ama 2010 kullandığımdan mıdır nedir yapamadım bir türlü. birde benim aslında yapmak istediğim bir listeden çağırarak değilde yaklaşık 100 adet hücrede formül olacak. yani bir hücreden değilde 100 hücreden ülke adını yazdığımda bayrağını direk yanına çağırabilmek. bi hücrede olduğu yerden değişerek değil yani.

Excel Vers. ve Dili
2007
access'de hazır şablonlar var orada resimli falan veri tabanı oluşturup excele aktarabilir miyim oradan resmi?

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.