düşüncelerim

Excel Vers. ve Dili
2003 excell
bir annenin çocuklarına büyük bir titizlik hassiyet ve şefkatle sunduğu yemkler gibi hissettim bu sitede yardımlaşmayı hiç bir karşılık beklemeden böyle bir yardımlaşma gerçekten beni bir türk olarak gurulandırdı.belkide abarttı diyeceksiniz ama bilindiği gibi çok siteye giriyoruz işte o sitelerle karşılaştırıldığı zaman bu farkı rahatlıkla görebiliyoruz . 7 gündür bu siteyi inceliyorum ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.bu zamana kadar hiç bir yardım almadım sizlerden fakat biliyorumki böyle bir yardıma ihtiyacım olduğunda bana yardım edileceğini.bunu peşinen söyleyebilme rahatlığını hissedebiliyorum.siteyi inceledikce bu vesileyle başarılarınızın daim olmasını diliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Bende fırsat buldukça ve yeri geldikçe sizin söylediklerinizi tekrar tekrar söylüyorum bu sitenin kıymeti gerçekten bilinmelidir. Ben şahsen bu sitenin seviyesine halel gelmemmesini çok arzuluyorum. Sorulara cevap verme konusunda ise burada birçok üye birbiriyle yarışarak cevaplandırmaya çalışyor.

Türkiyede tanınmış bir programlama forum sitesinde sorduğum soruya cevap olarak "Google de arat" cevabından sonra Excel.Web.Tr nin ne kadarda muhteşem bir site olduğunu dahada iyi anladım.

Beklentimiz diğer programlar içinde böyle bir sitenin var olması.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz. Sözleriniz hedefimize ulaştığımızı bir kez daha gösterdi. Ulusumuza katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.

Excel Vers. ve Dili
2003 excell
Yanıt

iletileriniz okudum aldğım cevaplar yukarda söylediklerimin bir yerde doğrulayıcısıydı.teşkkürler