Soru düzenleme makrosu

akimsar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-04-2025
LÜTFEN bu konuda sıkıntı yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim düzenleme butonu kaldı sadece aktif edemediğim.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Bu bölümde birçok örnek var. İnceleyiniz.

akimsar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019
16-04-2025
Bu bölümde birçok örnek var. İnceleyiniz.

inceleyeceğim ama indirdiğim dosyada could not load an object because it iş not available on this machine hatası veriyor ama yinede sağolun en azından cevap aldım

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Dosyayı indirdiğiniz üyenin kullandığı excel in sürümünü kontrol edin, üye adının altında yazarç Dosyanın üretildiği sürüm sizdekinden yüksek ise , o sürümlerde gelen yeni nesneler ( mesela listwiew listbox'un gelişmişidir ama düşük versiyonlarda coğunlukla yok ) sizde olmadığında yazdığınız gibi " o nesne bende yok " der ve program takılır . Siz de sürümünüzü "2007" deyip çıkmışsınız , ancak bu bölümde office sürümünüzü hatta kaç bit olduğunu yazmalısınız . Dosya ile ilgilenecek kişi ilk buraya, yani kendisindeki sürüm , dil ve bit ile çakışması olup olmadığına bakar , kendi office'si uygunsa ve konuyu anlatımınızdan çözebilirim diye de düşünürse elinden geleni yapar ; imece usulü ...
Kısacası muteber yardım almanızı engelleyen bu da olabilir , küçük ama köşebaşı temel bilgileri vermemiş olmak da bir sessizlik nedeni olabilir.

Sayın akimsar ve Sayın Korhan Ayhan forumda veri yönetimi anabaşlığını göstermiş , zira anabaşlık altında sorulan ve cevaplanan konuların toplandığı yerdir. Kendi sürümünüze yakınlığını da kontrol ederek dosya indirip inceleyebilir , kodlarından istifade etmeye çalışabilirsiniz. Ancak , sürümü yüksek office sahibi olanlar sizin sürümünüze bakarak çalışmayacak bir dosya hazırlayıp göndermezler.

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Düzeltme : Sayın Korhan Ayhan forumda veri yönetimi anabaşlığını göstermiş , zira anabaşlık altında sorulan ve cevaplanan konuların toplandığı yerdir. Kendi sürümünüze yakınlığını da kontrol ederek dosya indirip inceleyebilir , kodlarından istifade etmeye çalışabilirsiniz. Ancak , sürümü yüksek office sahibi olanlar sizin sürümünüze bakarak çalışmayacak bir dosya hazırlayıp göndermezler.