Duplicate isim kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 + ingilizce
Arkadaşlar,
İlk sutunda görüldüğü gibi farklı bir isim gelene kadar aynı ismi nasıl yazdırabilirim.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Örnek excel ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 + ingilizce
İhsan bey teşekkürler, tam istediğim şekilde vermekte.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 + ingilizce
Yanlız tam anlamıyla problemim çözülememiş, umarım tekrar yardımcı olursunuz,

Örnek olarak yolladığım excel'de Orhan baba'nın karşında ki ilk değeri (a başlığındaki) 09:45 ve son değeri silmek istiyorum yani (b başlığındaki) 14:05'i.

Acaba boyle bir işlem gerçekleştirebilirmiyim?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
İkincil Siteğe ilişkin Kural

Yanlız tam anlamıyla problemim çözülememiş, umarım tekrar yardımcı olursunuz,

Örnek olarak yolladığım excel'de Orhan baba'nın karşında ki ilk değeri (a başlığındaki) 09:45 ve son değeri silmek istiyorum yani (b başlığındaki) 14:05'i.

Acaba boyle bir işlem gerçekleştirebilirmiyim?
İlk mesajınızda ikincil (son) kuralınızı ben görememiştim; ustaların görmesi de mümkün değil sanırım. Ayrıca Orhan Baba kaydının ilk satırının A kolon değeri (09:45) ile son satırının (14:05) silinecek idi demişsiniz. Bunun gibi her kişinin ilk veri satırındaki A ve son veri satırındaki B bilgileri de SİLİNECEK MİDİR ? yoksa Orhan Baba'nın günahı nedir?

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 + ingilizce
İlk mesajımda yoktu zaten :D (daha dogrusu bu şekilde çözüleceğini dusunmustum ama çözülmüyormuş)
İşimi ancak böe cözeceğimi düşündüğüm için tekrar sordum :D

Evet doğrudur herkişinin A ilk ve B'de son silinirse yapabileceğim sanırım :D

Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
çok özür dilerim ben anlamadım siz neden bu değerleri silmek istiyorsunuz.
ne yapmak istediğini anlatsanız ona göre çözüm üretsek olmaz mı_?
siz kendi anlayacağınız dilden anlatıyorsunuz ama bizim anlayacağımız şekilde anlatmanız gerek

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 + ingilizce
Doğru soyluyorsunuz sanırım anlatamadım, özürlerimi iletiyorum.
excel'in mantığı şu ismin karışındaki a yazan yer aslında çalışanın işe giriş saati, aynı ismin son tekrarında b'de yazan yerde işten çıkış saati, aradaki değerler molaya çıkış ve moladan dönüş saatleri.

Ben ilk işe giriş ve işten çıkış saatlerini almak istemiyorum çünkü, vardiyalı sistemde giriş ve çıkış saatleri formulde sorun veriyor, sadece mola sürelerini hesaplamak istiyorum, buda A kolon değeri (09:45) ile b kolon değerinin (14:05) (orhan baba için) silerek olabiliyor.

Bu arada bunu bir programdan export ediyorum ve ilk şekilde geliyor, çalışan kişi sayısı 500ün üzerinde olduğundan manuel işlem yapamıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir bu sefer.

Son düzenleme: