• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşeyara aynı degerlerin karşı sutunlarını birleştirbirleştir

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 turkce
analistede "fhy" aratıyorum düşeyara formulu ile. fakat analistede "fhy" degeri 4 tane var. ve karşılarındakı sutunlardan verileri alıp bunları tek satırda toplamak istiyorum. dosyayı ekledim ordan daha iyi anlaşılacaktır. bunu nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız cok sevinirim.
düşeyara ile deniyorum, hep ilk "fhy" nin degerlerini alıyor. listeddeki diger "fhy" lere bakmıyor. ama ben butun "fhy" lere baksın ve karsşısındaki degerleri alsın istiyorum.

Makroda olabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
'eğer' le halletsek??

düşeyara yapmamız şartmı?? eğere daha uygun gibi geldi bana..

Ekli dosyalar

şart değil. ama sizin yaptıgınız EGER formulu "fhy" lerden sadece birine bakıyor. eğer, düşeyara , birleştir, in kombinasyonumu olacak, ya da makroylamı olacak bilmiyorum, çözemedim. yani olsun da nasıl olursa olsun.

şart değil. ama sizin yaptıgınız EGER formulu "fhy" lerden sadece birine bakıyor. eğer, düşeyara , birleştir, in kombinasyonumu olacak, ya da makroylamı olacak bilmiyorum, çözemedim. yani olsun da nasıl olursa olsun.

pardon, ilk mesajı anlamamışım.. ekteki gibi düzenledim ama her nedense G6 daki değeri P4 e yazmayı reddetti.. bu konuda ustalardan yardım beklemek gerekecek sanırım.. :)

Ekli dosyalar

Geri