• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara formülü

altan888

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 TR
Merhaba Düşeyara formülünü yazarken "tablo_dizisi" verisi için başka bir tablodaki sütunu seçmeye çalıştığımda seçmiyor,
tüm excel tablolarını kapatıp işlemi tekrarladığımda düzelmiş oluyor ancak, bu sorunu sürekli yaşamaya başladım,nerede hata yapıyorum. acaba, yardımlarınızı rica ederim. iyi akşamlar

Merhaba,

Tablo dizisi için kullandığınız sayfa bir yerde kayıtlı olması gerekiyor, örnek veriyorum sayfayı bir mailden açtınız diyelim, önce bu sayfayı bir yere kaydedip kapatmanız ve kaydettiğiniz yerden tekrar açmanız lazım.

Merhaba,

Tablo dizisi için kullandığınız sayfa bir yerde kayıtlı olması gerekiyor, örnek veriyorum sayfayı bir mailden açtınız diyelim, önce bu sayfayı bir yere kaydedip kapatmanız ve kaydettiğiniz yerden tekrar açmanız lazım.

Merhaba, tablo bilgisayarımda kayıtlı, ancak aynı sayfa içinde düşeyarayı kullandığımda tablo dizisi sütun seçtiğimde düşeyara formülünde aralığı formül içine otomatik ekliyor, ancak başka bir dosyada olan tablonun sütun aralığını formüle eklemiyor, hatta formülü karşıma getirmiyor, formül yine formülü yazdığım ilk tabloda kalıyor, çözemedim, bu durum işyerinde işimi engellemeye başladı zaman kaybına neden olmakta yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler

Geri