Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyamda düşeyara ile veri getirmek istiyorum ama yapamadım, yardımcı olur musunuz ?
Sigorta Poliçe Girişi sayfasında D2 hücresine 195,31 TL getirmek istiyorum.
Verileriniz görsel olarak aynı gibi görünse de; aranan veri METİN formatındayken diğer sayfadaki veriler TARİH (SAYI) formatındalar. Aynı yaparsanız formülünüz çalışacaktır.
Mdemir63, D1 hücresini 2025 Şubat yazınca hata veriyor.
Korhan Ayhan, formatları aynı yaptım ama olmadı.
Başka bir yol arıyorum.
Ekli dosyamda hesaplama sayfasında veriler var.
Poliçe sayfasına da verileri getirmeye çalışıyorum.
Sadece ikinci satır için D-O sütunlarına hangi formülü girmeliyim.
Hesaplama sayfasında yardımcı sütunda kullanabiliriz.
Poliçe sayfasındaki bütün veri başlıklarını değiştirdim, hücre biçimini dediğiniz gibi yaptım ve veriler geldi.
Dolayısı ile ikinci satırda yapmak istediklerime ulaştım.
Fakat D1 hücresi gelmedi.
Dosyanın son hali ektedir, bakabilir misin ?
=SERİAY(Poliçe!B2;-1)+1 formülü ile sorunumuz çözülmüştü.
Fakat başka bir sorun ortaya çıktı.
Ekli dosyamda, hesaplama sayfasında A2 hücresindeki formülü Seriay kullandığımızda B2 hücresindeki değer 1 olmalı ama 31 çıkıyor.
Yine aynı sayfada A14 hücresindeki formül ile kullandığımızda B14 hücresindeki değer 1 oluyor ama bu sefer de sigorta poliçe giriş sayfasına değer gelmiyor.
B2 hücresinde 1 değerini görmek ve sigorta poliçe girişi sayfasındaki L2 hücresinde değer görmek için formül nasıl olmalı ?
Arkadaşlar kolay gelsin; Belki çok basit bir cevabı vardır ama ben bulamadım, sorum şu; İki hücreye tarih giriyorum ve bu tarihler arasında hangi aydan kaç gün olduğunu hesaplamam lazım. örneğin; 15/01.2020 - 10/03.2020 tarihleri arasında Ocak'tan kaç gün, Şubat'tan kaç gün, Mart'tan kaç gün...
Merhabalar, İki tarih arasındaki günleri yıllara göre saydırmak istiyorum. Örneğin: 17.04.2015-17.04.2018 tarih aralığı için 2018 de 107 gün, 2017 de 365 gün, 2016 de 365 gün vb. gibi. Forumda benzer nitelikte araştırdığımda aşağıdaki formüle denk geldim ancak ilgili aralıklarda o dönemden kaç...
Merhaba arkadaşlar, İki tarih arasındaki günlerin ayları dağılımını yapmak istiyorum. Daha önce bu siteden aldığım formülü uyguladığımda bazı günlerde hata veriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba, Bir hücrede başlangıç tarihi, bir hücrede bitiş tarihi var. Bu tarih aralığından kaç günün içinde bulunduğumuz ayda olduğunu nasıl hesaplayabilirim? Örneğin; Başlangıç Tarihi : 14.03.2022 Bitiş Tarihi : 18.07.2022 İçinde bulunduğumuz aydaki gün sayısı : ?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.