• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğer Formülü ile ilgili yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar ekteki dosyada günlük harcamalarla ilgili eğer formüşünü kullanarak bir düzenleme yaptım, benim istediğim Masraflar sayfasına girdiğim verilerin ilgli diğer sayfalara kendiliğinden aktarılması. Örneğin Harcama cinsi kısmına aşağı açılan liste yoluyla sayfa adını girdiğimde diğer değerleri o sayfaya atıyor.Eğer formülünü kullanarak diğer sayfalara aktardım ancak satır aralarında boşluk kalıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?ben aktarılan sayfada arada boşluk kalmasın alt alta devam etsin istiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba
Sizin dosyanızdan hareketle, Ana sayfanıza dört adet yardımcı kolon ekledim ve Büro masrafları ve E747 masraflar sayfanıza da Sıra no kolonu ekledim.Bu eklenen kolonlar yardımıyla ve düşeyara formülünü kullanarak listeler oluşturuldu. Umarım işinize yarar.
Selamlar...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim biraz uzun ama işimi görüyor, düşeyara ile yapmak aklıma gelmemişti sağolun.

arkadaşlar çelik konsirüksiyon atölyesinin ön muhasesini yapacam acil bütün bolümleri kapsayan entegreli uygun programı olan varsa mail atarsa mutlu olacam ramazanınız mubarek olsun sağlıklı mutlu hayırlı günler dilerim karabagcs@hotmail.com ACİLL

Geri