Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam uzmanamele ustad belki konu farklı ama bir sorum var rica etsem yardımcı olurmusunuz
endex adlı kitapta bu gün tarihli veri giriyorum.bu verilerin tarih adlı kitaptaki kaçıncı günse o sayfaya yazmasını istiyorum.yani endex kitabında A1 hücresi tarih kaç ise tarih adlı kitabımda o sayfaya aktarmasını istiyorum.acaba mümkün mü.fonksiyonla.makrosuz olabiliyorsa.şimdiden teşekkür ediyorum.tüm arkadaşlara teşekkür.
C1 hücreye formül ile ulaşmak istediğiniz sonucu yazdırın.
sayfaya ekleyeceğiniz nesneyi çift tıkladıktan sonra formül çubuğunda ilgili hücreyi yazınız =$C$1
uzmanmale usdat bir soru daha sormak istiyorum.. eger a ve b hücreleri eşitse yatay,a b'den büyükse yukarı yönlü,b a'dan büyükse aşagı yönlü ok tuşu nasıl koyarız...
C1 hücreye formül ile ulaşmak istediğiniz sonucu yazdırın.
sayfaya ekleyeceğiniz nesneyi çift tıkladıktan sonra formül çubuğunda ilgili hücreyi yazınız =$C$1
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.