Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer AS13 hücresi dolu ise AS13 ü yaz ,boş ise AP13 ü yaz oda boşsa AM13 ü
yok oda boşsa AJ 13 ü yaz gibi Eğer li bir formül yada tavsiyeniz varmı .Eğer formülünde en fazla 2 taneye izin veriyor.
Ali bey yapamadım;yapmak istediğim: Eğer STOKLAR!AS13 dolu ise STOKLAR!AS13,bu hücre boşsa STOKLAR!AP13 bu hücrede boşsaSTOKLAR!AM13 hücresindeki değeri N_TABLOAS27 deki hücreye almak istiyorum,yardımınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim,çözdüm.Başka bir ricam var:Öreneğin I9 hücresinde bir rakam varsa F9 hücresine otomatik açıklama gelebilirmi (koşullu biçimlendirme gibi).Yani I9 hücresinde rakam olunca otomatik olarak F9 hücresinde bir açıklama olacak..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.