Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli üstadlarım eklidosyamda yaptığım bir ortalama işleminde bütün araştırmalarıma rağmen DEĞER hatasını engelleyemedim
ilgilenecek üstadlarıma şimdiden teşekkürler
saygılarımla
Öncelikle bilgisayarımdaki bir arıza nedeni ile takip edemedim verilen cevaplara teşekkürde geciktim
değerli üstadlarıma gecikmeli de olsa teşekkür ederim. yalnız yine istediğim olmadı ekli dosyamda da görüldüğü gibi değer yokken yine hata veriyor
benim istediğim hücrede sıfır yada boş olunca formül hücresinde sıfır yada boş görünmesi
saygılarımla
sayma işlemini verdiğiniz formül ile hallettim.
yanlız ortalamada bütün formüller aynı ve gördüğünüz gibi bulunan sonuçların hepsi yanlış (57000'nin ortalaması 5700 değil 9500 olmalı)
Teşekkür ederim şimdi gördüm.
ortalama için verdiğiniz formülde çalışıyor. Ama tamamı boş olan satırda hata veriyor.
Bu tablo için gösterdiğiniz diğer yol geçerli ama sadece ortalama almak istediğimizde bu hatayı nasıl çözebiliriz. (başka projelerde)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.