Eğersay a alternatif

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Arkadaslar bır sayfadan baska sayfaya veri aktarımı yapıyorum düşeyara işimi cozmedi aynı aramanın farklı sonuclarınıda almam lazım eğersayla işimi cozdum ama satır sayım +20000 ve dahada artabilir bundan dolayı exceli daha az kasacak bir formul bulmam lazım bana yerdımcı olurmusunuz işlevse h hucresinde satan ve satmayan diye 2 kriterim var bunlar için sayfa actım ve sayfa1 den bunlara ait olan tum degerleri alt alta almak istiyorum...

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Arkadaslar bır sayfadan baska sayfaya veri aktarımı yapıyorum düşeyara işimi cozmedi aynı aramanın farklı sonuclarınıda almam lazım eğersayla işimi cozdum ama satır sayım +20000 ve dahada artabilir bundan dolayı exceli daha az kasacak bir formul bulmam lazım bana yerdımcı olurmusunuz işlevse h hucresinde satan ve satmayan diye 2 kriterim var bunlar için sayfa actım ve sayfa1 den bunlara ait olan tum degerleri alt alta almak istiyorum...
.

Exceli kasmamak için bu yolu deneyin.

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Yurttas bey bunu ozet tabloda yapmam sanırım mumkun değil:s ben ornekteki gibi satanı bır sayfaya satmaynı bır sayfaya istiyorum ozet tablo ıle toplamam gereken bir sey yokkı:s

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
yurttaş bey ozet tablo ıle olmuyor aynı kodları tek yerde yazıyor bu tablonun btişi değil diğer sayfalarada baglı formuller var ama altta link verdiğiniz konu tam bana gore:) cok tesekkurler konuyu inceliyorum...

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Yurttas bey ilgili konudaki macronuzu inceledim formuma uydu ama bir sorunum var sadece bır kriteri goruyor 3 kriter var diğerlerine sayfa acıp atmadı genişlemeyi yaptım ama olmadı:s mumkunse bır ıncelemenızı rıca ederim...

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
Yurttas bey konuyu ınceledim macrı istediğim işlemi yapacak ornekte yaptım ama veri kısmını genişletince sadece kriterin 1 ine sayfa actı diğer 2 kriter kaldı ıncelememe ragmen hatayı tespit edemedim mumkunse ınceleyebilirmisiniz...

Excel Vers. ve Dili
OFİS2003
hatayı tespit ettim ben bu sayfaya formulle cagırıyorum verileri ve formul oldugu için dagıtımı yapmıyor..ve bilen arkadas varsa ozet tabloda aynı verinin diğer sutunları farklı ıse veriyi 1 kere yazıyor bunu her satırda nasıl yazıyoruz?