DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
eklememistim dosya ekteekteki dosyadaki konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz...
ilgin icin cok saol hocam,aslinda kosullu olayini hallettim fakat; atiyorum kosulluda sari rengi sectim ise dugmeye bastigimda sari olanlari sec olayinda takildim kaldimD ve I sütunlarını seçtikten sonra koşullu biçimlendirme > Yeni kural > Yalnızca benzersiz veya yinelenen değerleri bizimlendir derseniz dolgu olayını yapabilirsiniz ama sonraki adım konusunda yardımcı olamam sanırım makro ile yapmak gerekir.
oluru yokmudur acaba bu konunun...??ilgin icin cok saol hocam,aslinda kosullu olayini hallettim fakat; atiyorum kosulluda sari rengi sectim ise dugmeye bastigimda sari olanlari sec olayinda takildim kaldim
hocam ilgili verileri kosula bagli olarak 4 renk ile renklendiricem renklenen bu hucreleri kopyalayip baska bir sayfaya yapistiricam veriler biraz fazla olacagi icin bu yontem isimi yarayacak sanki.4 dugme olacak kirmizi olanlari sec dedigimde kirmizi olanlar secilecek ben sadece kopyala yapistir yapicac.. ayni uygulama diger 3 renk icin de olacak.Selamlar,
Koşula uyan verileri ne amaçla seçmek istiyorsunuz? Seçerek nasıl bir işlem yapacaksınız.
Selamlar,
Siz dört koşulu içeren örnek dosyanızı ekleyin ve buna göre veriler nereye kopyalanacak belirtin isteğinize göre çözüm üretilir.
hocam alakaniz icin cok tesekkur ederim dosya ekte
Sub MAVİ_BÖLGE_AKTAR()
Dim X As Long, SATIR As Long
For X = 6 To [A65536].End(3).Row
If WorksheetFunction.CountIf([[COLOR=red]Y8:Y50[/COLOR]], Cells(X, "D")) > 0 Then
SATIR = Sheets("Sayfa1").Range("D65536").End(3).Row + 1
Sheets("Sayfa1").Range("A" & SATIR & ":E" & SATIR).Value = Range(Cells(X, "A"), Cells(X, "E")).Value
End If
Next
MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır."
End Sub