Arkadaşlar dediğim gibi excellde bir değere karşılık iki kelime ve yanında o kelimenin derecesini vurgulama anlamında yıldız("*") simgesini kullandım fakat bu simgeye göre EĞERSAY formulü işe yaramıyor. ben bu iki kelimeyi nasıl ayırabilirim. Dosya ektedir.
* karakteri bildiğim kadarıyla joker bir karakter yıldız harici bir karakterde bu sorun ortadan kalkar yanı sizin formülde "GOOD " sonrası dikkate alma onları "GOOD " olarak algılar ve ona göre sayar
Aynen öyle oldu ama çözdüm yabancı bir sitede buna benzer tam aynı olmasada bir çözüm varmış. Bu gibi joker karakterlerin başına "~" getirirsek sorun çözülüyormuş. Ama her joker karekterin başına gelecek şekilde yazılmalı "~*" veya iki yıldız varsa "~*~*" olacak şekilde olmalı.
Formul kısaca şu şekilde olunca saydırabildim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.