Eğitimler ile personel ve ünvana göre atama dosyası için yardım lütfen...

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli Arkdaşlar, çalıştığım yerde çalışan personelin ünvanlarına göre daha önceden hazırlanmış hangi yıl hangi eğitimleri alacaklarına dair bilgiler mevcut. şimdi ben bu bilgilerden her bir personelin ismini ve ünvanı yazdığımda altta alması gereken eğitimlerin gözüktüğü, SAP kayıtlarından daha önce girilmiş eğitimleri içinde bu eğitimler varsa bunların tarihlerinin gözüktüğü bir dosya hazırlamaya calışıyoruım, Biraz karışık anlatmış olabilirim ekli dosyada açıklamalarda bulundum bana yol gözterirseniz çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki inceleyin.
Not: Tablonuzda ünvanlar yok (örn:veriler sayfasında E sütununda sayı olanların karşısına f sütununa bu ünvanları yazarsanız personel sayfasına alınabilir. ayrıca isimler alfabetik yada istediğiniz sırada tabloya alınabilir.)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın MUYGUN ,
Yardımlarınız için çok teşekkürler, tam benim istediğim gibi ancak benim hatamdan dolayı (PERSONEL SAYISI ÇOK OLACAĞINDAN İSİM ALANI YATAY DEĞİL DİKEY YAPMAM GEREKİYOR ) yaptığınız işlemleri rica etsem ekli dosyada dikey olarak hazırladığım personel sayfasında yapabilir misiniz, bunu yaparsanız bana inanılmaz derece yardım etmiş olacaksınız, sizin gibi üstadlardan yardım almak onur verici.

Şimdiden teşekkürler.

Bu arada ünvan ve Atama tarihleri elle girilecek.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Yardımlarınız için çok teşekkürler, beni büyük bir yükten kurtardınız.